Sınav Sonuçları Açıklandı
Sınav Sonuçları Açıklandı
Şimdi kontrol ettim sınav sonuçları açıklanmış, müjdeyi ben vereyim dedim. Sırf bunun için kayıt oldum forumu
-
- Yardımcı Asistan
Re: SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI
Baktim şimdi gözükmuyor?Scarl yazdı:Şimdi kontrol ettim sınav sonuçları açıklanmış, müjdeyi ben vereyim dedim. Sırf bunun için kayıt oldum forumu
Açıklanmış arkadaşlar çok şükür ki artık mezunum
Kredi bilgilerinize bakın artmış olması lazım, Ders Bilgileri(Alınan)'dan da bakabilirsiniz. Benimki açıklanmış şuanceylin-cyln yazdı:Baktim şimdi gözükmuyor?Scarl yazdı:Şimdi kontrol ettim sınav sonuçları açıklanmış, müjdeyi ben vereyim dedim. Sırf bunun için kayıt oldum forumu
-
- Yardımcı Asistan
Hayir gozukmuyo sadece basarisiz derslerde bi kac ders var yaninda sinava girdi girmedi hicbir sey yazmiyorScarl yazdı:Kredi bilgilerinize bakın artmış olması lazım, Ders Bilgileri(Alınan)'dan da bakabilirsiniz. Benimki açıklanmış şuanceylin-cyln yazdı:Baktim şimdi gözükmuyor?Scarl yazdı:Şimdi kontrol ettim sınav sonuçları açıklanmış, müjdeyi ben vereyim dedim. Sırf bunun için kayıt oldum forumu
-
- Yardımcı Asistan
Tamam yeni gozuktuceylin-cyln yazdı:Hayir gozukmuyo sadece basarisiz derslerde bi kac ders var yaninda sinava girdi girmedi hicbir sey yazmiyorScarl yazdı:Kredi bilgilerinize bakın artmış olması lazım, Ders Bilgileri(Alınan)'dan da bakabilirsiniz. Benimki açıklanmış şuanceylin-cyln yazdı: Baktim şimdi gözükmuyor?
eyvallah bende bir açıp bakayım
-
Mezunum arkadaşlar kurtuldum
- yorulmaz35
- Uzman
her ne kadar aramız bayadır açık olsada senide özellikle tebrik ederim mert kardeşim son 2 sınavda baya eksik kredini kapattın inşallah bizde önümüzdeki sınavlarda mezun oluruz
- yorulmaz35
- Uzman
eyvallah bro. kredin kaç?barbaros yazdı:her ne kadar aramız bayadır açık olsada senide özellikle tebrik ederim mert kardeşim son 2 sınavda baya eksik kredini kapattın inşallah bizde önümüzdeki sınavlarda mezun oluruz
Re: Sınav Sonuçları Açıklandı
Zorla seçtirdikleri Matematik dersinden çakmışım tam bi fiyasko 10 kredi almışım :/ toplam 174 oldu
''Bugünün bitmesi ne kadar iyi olabilir ki? Yarın sabah her şey yeniden başlayacak.''
-
- Yardımcı Asistan
Alan-2 dersleri yuzunden zaten düşük kredi alma sebebi umarım ikinci donem sinavinda yeni bir sey cikarmazlarJacques yazdı:Zorla seçtirdikleri Matematik dersinden çakmışım tam bi fiyasko 10 kredi almışım :/ toplam 174 oldu
Arkadaşlar benim kredim 203 olmuş.Ben şimdi mezun oldum mu? Çünkü sayfamda mezun oldu falan yazmıyor.
Hocam kredi bilgileri kısmının ekran görüntüsünü paylaşabilirmisiniz ?mustak123 yazdı:Arkadaşlar benim kredim 203 olmuş.Ben şimdi mezun oldum mu? Çünkü sayfamda mezun oldu falan yazmıyor.