Kayıt Yenileme Tarihleri Belli Oldumu ?
Kayıt Yenileme Tarihleri Belli Oldumu ?
Öncelikle iyi forumlar arkadaşlar ben maol lise öğrencisiydim kayıt yenileme tarihlerine baktığımda bazı sitelerde 25 ocak yazıyor bazılarında henüz belli olmadı diyor aklım karıştı şimdi kayıt yenilemeler ne zaman ? Şimdiden teşekkürler
Re: Kayıt Yenileme Tarihleri Belli Oldumu ?
Hocam henüz belli değil tarih veren çoğu site geçen senin sadece rakamlarını değiştiriyor.
MEB sadece sınav tarihlerini açıkladı.Henüz yeni kayıt ve kayıt yenileme açıklanmado
MEB sadece sınav tarihlerini açıkladı.Henüz yeni kayıt ve kayıt yenileme açıklanmado
Hocam sizin tahmininiz ne zaman olur bu ay bitmeden olucağı kesin miJezxy yazdı:Hocam henüz belli değil tarih veren çoğu site geçen senin sadece rakamlarını değiştiriyor.
hocam kendi sitesinde bugün açıklandı.
AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ İŞ TAKVİMİ BELLİ OLDU...
II. Dönem Sınavı YENİ KAYIT ve KAYIT YENİLEME : 08 – 23 OCAK
2018
II. Dönem Sınavı Ders Seçme ve Sınav İrtibat Merkezi Belirleme : 10 – 26 OCAK 2018
II. DÖNEM SONU SINAVI : 17 – 18 MART 2018
II. Dönem Sınavı Sınav Sonuçlarının Açıklanması : 13 Nisan 2018
III. Dönem Sınavı KAYIT YENİLEME : 24 NİSAN – 14 MAYIS 2018
III. Dönem Sınavı Ders Seçme ve Sınav İrtibat Merkezi Belirleme : 27 NİSAN – 14 MAYIS 2018
III. DÖNEM SONU SINAVI : 7 – 8 TEMMUZ 2018
III. Dönem Sınav Sonuçlarının Açıklanması : 31 TEMMUZ 2018
AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ İŞ TAKVİMİ BELLİ OLDU...
II. Dönem Sınavı YENİ KAYIT ve KAYIT YENİLEME : 08 – 23 OCAK
2018
II. Dönem Sınavı Ders Seçme ve Sınav İrtibat Merkezi Belirleme : 10 – 26 OCAK 2018
II. DÖNEM SONU SINAVI : 17 – 18 MART 2018
II. Dönem Sınavı Sınav Sonuçlarının Açıklanması : 13 Nisan 2018
III. Dönem Sınavı KAYIT YENİLEME : 24 NİSAN – 14 MAYIS 2018
III. Dönem Sınavı Ders Seçme ve Sınav İrtibat Merkezi Belirleme : 27 NİSAN – 14 MAYIS 2018
III. DÖNEM SONU SINAVI : 7 – 8 TEMMUZ 2018
III. Dönem Sınav Sonuçlarının Açıklanması : 31 TEMMUZ 2018
çok teşekkürler