YETER!
-
- Yardımcı Asistan
Re: YETER!
İş takviminde 20 Nisan yazıyor biliyorsundur, isyanında da haklısın. Benim ilk sınavımdı. Bu arada ben alamıyorum, soru kitapçığını alan varsa paylaşabilir mi? Telafi sınavında aynı soruları beklediğimden değil, neler sorulmuş görmek istiyorum. Paylaşımda sıkıntı yoksa eğer, alan biri paylaşırsa çok sevinirim.
-
- Yardımcı Asistan
Su an Mars'a yolculuk yapilsa da gitsem!
Orada da Jupiter uzerime uzerime gelir..! Uff
Orada da Jupiter uzerime uzerime gelir..! Uff
9 gün kaldı sabret
Bir çok bilgili kaynak telafi sınavından sonra açıklanacağını söylüyor.
Bende Onların yalancısıyım
Bende Onların yalancısıyım
YAŞA MUSTAFA KEMAL PAŞA YAŞA
En Yüce Unvandan da Yüce ''Türklük''
En Yüce Unvandan da Yüce ''Türklük''
Açıklama var arkadaşlar.
21 Nisan 2018 Cumartesi günü yapılacak olan Açık Öğretim Kurumları telafi sınavına girecek olan öğrencilerimizden;
31 Mart - 01 Nisan 2018 tarihinde yapılan 2. Dönem sınavlarında girmiş olduğu Sınav Merkezini zorunlu sebeplerini belgelendirmek kaydıyla (hastalık, tayin, adres değişikliği vb.) değiştirmek isteyenlerin, 12-17 Nisan 2018 tarihleri arasında sınava girmek istedikleri il/ilçe Sınav Yürütme Komisyonuna giderek yedek salon işlemlerini yaptırmaları gerekmektedir.
21 Nisan 2018 Cumartesi günü yapılacak olan Açık Öğretim Kurumları telafi sınavına girecek olan öğrencilerimizden;
31 Mart - 01 Nisan 2018 tarihinde yapılan 2. Dönem sınavlarında girmiş olduğu Sınav Merkezini zorunlu sebeplerini belgelendirmek kaydıyla (hastalık, tayin, adres değişikliği vb.) değiştirmek isteyenlerin, 12-17 Nisan 2018 tarihleri arasında sınava girmek istedikleri il/ilçe Sınav Yürütme Komisyonuna giderek yedek salon işlemlerini yaptırmaları gerekmektedir.
- Melda Çevik
Ben hiç bir sınav sonucunu beklerken bu kadar stres yapmadım bu sefer ne olduysa artık çok merak ediyorum rüyama bile girdi