Sınava girebilir miyim?
-
Sınava girebilir miyim?
Merhaba arkadaşlar . Benim aöl de 90 kredim var, seneye 3 sınavdan da 30 civarı kredi yaparsam mezun olabiliyorum. Yks sınavına girebilir miyim seneye?
Re: Sınava girebilir miyim?
Çok zor öyle her sınavdan 30 kredi alırım mantığı işlemiyo maalesef illaki noksan çıkıyo seneye girmen imkansız değil ama çok zor
Girersin sınava ama ona göre çalışman gerek 30 kredi almak kolay değil malesef.imaginedragons yazdı: ↑25 Nis 2018, 22:07 Merhaba arkadaşlar . Benim aöl de 90 kredim var, seneye 3 sınavdan da 30 civarı kredi yaparsam mezun olabiliyorum. Yks sınavına girebilir miyim seneye?
- Fatih Sultan Mehmet
- Çırak
Neden olmasın ki. Burada ki arkadaşların çok zor demesinemi bakıyorsun ? Gidip adam gibi çalışırsan tabi yaparsın 30 değil, 35 kredi bile alırsın. Burada adam yapamazsın dese umutlarını hiçe mi sayıcaksın.? Yeterki ki sen çalış...imaginedragons yazdı: ↑25 Nis 2018, 22:07 Merhaba arkadaşlar . Benim aöl de 90 kredim var, seneye 3 sınavdan da 30 civarı kredi yaparsam mezun olabiliyorum. Yks sınavına girebilir miyim seneye?
Dünya devleti ebedi değildir.Fani cihanda hiç kimse de ölümsüz değildir.
Gözünde büyütürsen motivasyonunu kaybedersin, öz güvenini kaybedersin. Niye yapamayasın ki? Emin ol düşündüğünden kolay, mantığını ve bilgi için kitap ve geçmiş soruları kullan.