Ek Sınav Ders Seçimi
Ek Sınav Ders Seçimi
Arkadaşlar ek sınav için ücret yatırdım bu gün ders seçimleri açılıyor fakat benim ''halk eğitim merkezi''ne gitmem gerekiyor mu ders seçebilmem için henüz ders seçimi panali açılmadı sayfam da ..
YAŞA MUSTAFA KEMAL PAŞA YAŞA
En Yüce Unvandan da Yüce ''Türklük''
Re: EK SINAV DERS SEÇİMİ
Ben de aynı soruyu sordum, sanırım halk eğitimden sonra olacak.
Hocam daha önce ki ek sınav da parayı yatırıp ders seçim panalinin açılmasını bekliyorduk. Sanırım bu sefer bir değişikliğe gitmişler, bu gün açılmaz ise yarın halk eğitim merkezine gitmem gerekiyor sanırım.
YAŞA MUSTAFA KEMAL PAŞA YAŞA
Ücret ödendi kayıt yapılmadı yazıyor, bilmiyorum nasıl oluyor ama 13'ü diye belirtilince insan bi dersleri görürüm herhalde diye bekliyor. Ben de yarın gideceğim halkeğitime bakalım.
Evet halk eğitime gidip 1 dk işiniz var kayıt yaptırıyorsunuz. Fakat ben o işi yaptığım halde henüz ders seçimleri açılmış değil, klasik aöl ne zaman zamanında yaptı ki işini
.....Hiç Bİr Şey İçin Geç Değildir....
Tekrar gitmene gerek yok o zaman bence, gün içinde açılır ders seçimi 13'ü dendi sonuçta, bekle sen.
_Cid_ sen biraz ekrana bakmaya arar vermelisin bence
Bende yaptırdım kaydımı fakat ders seçimi gelmedi size geldimi ?
Ek sınav ders seçimi
Arkadaşlar kaydımı mesleki açık lisede okuduğum için okula gidip yaptım ancak hala ders seçimi gelmedi sizdede durum aynımı?
Hayır halen yok
Re: Ek sınav ders seçimi
Teşekkürler bilgi için ben halk eğitimden yatırmadım onunla alakalı sandım onunla alakalı değilmiş rahatladım en azından .Melda Çevikk yazdı: ↑13 Eyl 2018, 16:38 Evet aynı. 13 eylül dediler ama bugün ders seçimi açılmayacak sanırım yarına kaldı
Re: Ek Sınav Ders Seçimi
ARKADAŞLAR BUGÜN AÖL DE YAPRAK KIPIRDAMADI ŞAKA GİBİ
Yarına kadar bakmaya gerek var ders seçimi açılmış mıdır diye saat ;17;00 dan sonra çalışırlar mı sizce
Ders Seçimi Bekleyen Arkadaşlar !
"Öğrencilerin Ek Sınava girebilmesi için katılım ücretini anlaşmalı bankalara yatırdıktan sonra kayıt yenileme işlemi otamatik olarak yapılmayacağından dolayı MUTLAKA Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğüne mücaraat ederek, öğrencilik durumlarını ek sınav için aktif duruma getirmeleri ve ek listede bulunan sınav merkezlerinden birini seçmeleri gerekmektedir."
Bu Şartı Yerine Getirdinizmi YOKSA SADECE ÖDEME KISMINIMI TAMAMLAYIP HALK EĞİTİME GİTMEDİNİZ Mİ ?
"Öğrencilerin Ek Sınava girebilmesi için katılım ücretini anlaşmalı bankalara yatırdıktan sonra kayıt yenileme işlemi otamatik olarak yapılmayacağından dolayı MUTLAKA Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğüne mücaraat ederek, öğrencilik durumlarını ek sınav için aktif duruma getirmeleri ve ek listede bulunan sınav merkezlerinden birini seçmeleri gerekmektedir."
Bu Şartı Yerine Getirdinizmi YOKSA SADECE ÖDEME KISMINIMI TAMAMLAYIP HALK EĞİTİME GİTMEDİNİZ Mİ ?