Sınava El Çantası İle Girebilir Miyim?

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
Cevapla
frkntlha
Mesajlar: 3
Kayıt: 14 Kas 2018, 20:07

Sınava El Çantası İle Girebilir Miyim?

Mesaj gönderen frkntlha » 14 Kas 2018, 20:16

Selam! Önceki sınavımda bir kadın el çantasıyla girmişti sınav yerine, ben telefon v.s. sokmuyorlar diye hiç bir şey almadan gitmiştim bende bu şekilde bir el çantasıyla gitsem sorun çıkarırlar mı sonraki sınavda ? Genelde uzak oluyor sınav yeri mecbur cüzdan telefon v.s. almak gerekiyor malum... Bilgisi olan biri cevaplarsa çok sevinirim teşekkürler şimdiden! :sandalye:



Jezxy
Onursal Üye
Mesajlar: 1890
Kayıt: 28 Nis 2017, 10:26

Re: Sınava el çantası ile girebilir miyim?

Mesaj gönderen Jezxy » 14 Kas 2018, 20:22


Sınava Girerken Dikkat Edilmesi Gerekenler :!:
  1. Adayların sınava girerken; Sınav Giriş Belgesi ile birlikte geçerli kimlik belgesini (Fotoğraflı Nüfus Cüzdanı, Geçici Kimlik Belgesi, Pasaport, veya Sürücü Belgesi herhangi birini ) yanında bulundurmaları gerekmektedir. Öğrenci Kimlik Kartını yanında bulundurmaları da yararlarına olacaktır.
  2. MEB Merkezi Sistem Sınav Yönergesinin Merkezi Sistem Sınavlarının Esasları başlıklı 6 ıncı maddesinin ikinci fıkrası (ç) bendi, Bina güvenlik görevlisi başlıklı 28 inci maddesinin birinci fıkrası ile Sınavın geçersiz sayıldığı durumlar başlıklı 33 üncü maddesinin birinci fıkrasının (ğ) bendinde geçen "Sınav protokolü veya kılavuzunda aksine bir hüküm belirtilmedikçe veya kullanımı doktor raporu ile belirlenen hasta veya engellilere ait cihazlar hariç, Silah, Kesici Alet, Çanta, Cep Telefonu, Saat, Telsiz, Kablosuz İletişim Sağlayan Cihazlar, Kulaklık, Kolye, Küpe, Bilezik, Yüzük (Alyans hariç), Broş ve Benzeri Eşyalar, Her Türlü Bilgisayar Özelliği Bulunan Cihazlar, Her Türlü Elektronik ve/veya Mekanik Cihaz, Kitap, Defter, Sözlük, Hesap Cetveli veya Makinesi ve benzeri" hükmü gereği öğrenciler ve sınav görevlileri sınav yapılan bina ve salonlara bahsi geçen yasaklı maddelerle giremezler.
  3. Sınav protokolü veya kılavuzunda aksine bir hüküm olmadıkça geç gelen aday, sınavın başlamasından itibaren ilk 15 dakika içerisinde sınava alınır, ancak ek süre verilmez. Adaylar, sınavın ilk 30 dakikası tamamlanmadan ve sınav bitimine 15 dakika kala salondan çıkamaz.
  4. Adaylar sınavlarda yumuşak uçlu kurşun kalem ve silgi bulundurmalıdır.
  5. Adaylardan, Sınav Yürütme Kurulu tarafından yedek salonda sınava alınması uygun görülenler, her ne sebeple olursa olsun Sınav Giriş Belgesinde belirtilen bina ve salon dışında başka bir merkezde sınava giremez.
  6. Yedek salonda sınava girecek adayların, sınavına girecekleri dersin adı (İngilizce 5 gibi) ile birlikte dersin kodunu cevap kağıdına mutlaka kodlamaları gerekmektedir.
  7. Bireysel veya toplu olarak kopya çeken veya kopya çektirilmesine imkân sağlayan kişiler, hapis cezası ile cezalandırılır. Detaylar aol.meb.gov.tr, maol.meb.gov.tr ve aoihl.meb.gov.tr adreslerinde yayınlanmıştır.

Elinizdeki Sınav Giriş Belgesinde Aynen Bu İfadeler Yazıcak.

Kapıdaki Memurun Almama Oranı Çok Yüksek. Çünkü Resmi Olarak Alınmaması Gereken Eşyalar Olarak Gözüküyor. Tek Çözüm Oradaki Büfelerde Bulunanan Emanetçiler.

frkntlha
Mesajlar: 3
Kayıt: 14 Kas 2018, 20:07

Re: Sınava el çantası ile girebilir miyim?

Mesaj gönderen frkntlha » 14 Kas 2018, 20:26

Tamamdır teşekkür ederim

Cevapla

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön