=)
Re: =)
evet ya sally i nasıl unutursunuz   forum un yarım ingilizceyle konuşan tek elemanı
 forum un yarım ingilizceyle konuşan tek elemanı   o avatardaki ben deildim fakat benzetiyolardı unutmamışsın o fotoyu 1 yıldan fazla oldu onu kullanmayalı
 o avatardaki ben deildim fakat benzetiyolardı unutmamışsın o fotoyu 1 yıldan fazla oldu onu kullanmayalı  )) tşk ler ayrıca sende çok tatlısın
)) tşk ler ayrıca sende çok tatlısın  

forum un yarım ingilizceyle konuşan tek elemanı
 forum un yarım ingilizceyle konuşan tek elemanı   o avatardaki ben deildim fakat benzetiyolardı unutmamışsın o fotoyu 1 yıldan fazla oldu onu kullanmayalı
 o avatardaki ben deildim fakat benzetiyolardı unutmamışsın o fotoyu 1 yıldan fazla oldu onu kullanmayalı  )) tşk ler ayrıca sende çok tatlısın
Take me to the deep oceans!
						Re: =)
Yasemin yazdı:evet ya sally i nasıl unutursunuzforum un yarım ingilizceyle konuşan tek elemanı
o avatardaki ben deildim fakat benzetiyolardı unutmamışsın o fotoyu 1 yıldan fazla oldu onu kullanmayalı
 =)))) yarm inqiLzcem ha .d.d..d.d ... untmadm tabi o fotou çok bqenmştm bn ..benzio sana cdden..arada serbest yeredee qEL =)
 =)))) yarm inqiLzcem ha .d.d..d.d ... untmadm tabi o fotou çok bqenmştm bn ..benzio sana cdden..arada serbest yeredee qEL =)߀$İKTA$