üvey evlat aöl
üvey evlat aöl
slm arkadaşlar ben can lise 1 de özel fen lisesinde kaldım 2. senemde geçtim lise 2 de sayısal bölüm seçtim ve gene kaldım:D şimdi aöl de 2. dönemim genelde 8. dönemim 98 kredim var aöl hakkında çoğu gbi bnde bişey bilmiorum bnce hiç kmse tam bilmio bunu ve bundan dolayı hepimizin birbirine çok ihtiyacı var. yeni buldum bu siteyi ve aöl hakkında ne öğrenirsem annemden önce size anlatcam:P:d bn çok pişman oldum liseden atıldığıma şimdi dershaneye gidiorum deli gbi çalışışıyorum aölde ilk sınavımdan bütün derslerimi verdim 30 kredi aldım hakkımızda hayırlısı olur inş
Re: üvey evlat aöl
öncelikle hoşgeldin can06.dogru yazmıssın hepimizin ortak sorunudur aöl-deki ögrencilere karsı yapılan cifte standart.yani bi nevi üvey evlat muamelesi.neyse forum arkadaslıgının en güzel yanı birbirini hic görmedigin tanımadıgın halde elinden geldigince karsındaki arkadasının sorularına cvp vermektır.seninde kafana takılan sorular olursa elden geldikce cevaplamaya hazırız 

dügümlenirken uzun yolların ufukta ucu, bugünde gelmedi hasretle beklenen yolcu!...NFK
hoşgeldin arkadaşımm.ladeninde dediği gibi elimizden geldiği kadarıylaa...
BENİ SEV DİYE SEVMEDİM SENİ,SEVSENDE SEVMESENDE SEVİYORUM SENİ((ZEYNEP));)
hoşgeldin can06
yaşlanarak değil yaşayarak tecrübe kazanılır,zaman insanları değil armutları olgunlaştırır. PEYAMİ SAFA
- sofistike07
- Yardımcı Asistan
hoşgeldin can
Sevmek her zaman sahip olmak değildir...
Sevgi bazen beklemektir...
Sevgi bazen beklemektir...