ben kitabın hangi ünitelerine çalısacagım
Milli güvenlik bilgisi 2
Milli güvenlik bilgisi 2
geçen sınavda veya daha öncelerinde milli güvenlik 2 ders sınavına giren varmı aranızda
Re: Milli güvenlik bilgisi 2
sözde ilk ünitesi milli güvenlik 1 son 2 ünitede milli güvenlik 2 dediler ama önceden cıkmış sorulara bakıldıgından ilk üniteden sorularda var ben bütün kitabamı çalısacagım simdi bu nasıl bir iştir yaa 
-
CagriSuayb
- Acemi
doğrusu ben 1 e de girdim 2 ye de. kitap a hiç bakmadım biLe. cunku biraz geneL kuLturLe aLakaLı gibi. onceki çıkmıs soruLara da bi bak istersen
Kitap 4 bölümden oluşuyor ve 11 konu var içerisinde. ilk 2 bölüm(altı konu) Milli Güvenlik-1. diğer 2 bölüm(son 5 konu) ise Milli Güvenlik 2.
Ben geçen dönem girdim. çalışmadan girdim ve geçtim.. korkulacak bir ders değil
Ben geçen dönem girdim. çalışmadan girdim ve geçtim.. korkulacak bir ders değil
evet zor bi ders degil bir iki defa tekrar yapman yeterli
dügümlenirken uzun yolların ufukta ucu, bugünde gelmedi hasretle beklenen yolcu!...NFK
-
corleone1919
- Yardımcı Uzman
arkadaşlar ben inglizceyi seçebilirim 3-4 aynı kitapta ama sayfalarını bilmiyorum bilen varmi
Gece kirpikli kadın, aşkıma siyah bakma.
Zaten yakanlar yakmış, bir ateşte sen yakma.
simdi ingilizce3 sayfa 74e kadar gerisi de zaten ing.4 için gecerli..(ama gecen dönem böyleydi degişmiş olabilir )gecen dönem girmiştim cok kolay bence secebilirsincorleone1919 yazdı:arkadaşlar ben inglizceyi seçebilirim 3-4 aynı kitapta ama sayfalarını bilmiyorum bilen varmi
dügümlenirken uzun yolların ufukta ucu, bugünde gelmedi hasretle beklenen yolcu!...NFK
ben ocakta milli güvenlik 1 den girdim kitabın yarısına kadar çalışmıştım ama son ünitelerdende soru çıkmıştı.mayısta ise 2 den girdim riske girmemek için tüm kitabı çalıştım sorular tüm kitaptan çıktı.
anlayacağın tüm kitaba çalışmanı tavsiye ederim zor değil zaten günlük hayatta aşina olduğumuz bilgiler
anlayacağın tüm kitaba çalışmanı tavsiye ederim zor değil zaten günlük hayatta aşina olduğumuz bilgiler
Ben bu dönem ing.3'ten gireceğim. kitapta 4 ünite var,ilk iki ünite ingilizce 3.corleone1919 yazdı:arkadaşlar ben inglizceyi seçebilirim 3-4 aynı kitapta ama sayfalarını bilmiyorum bilen varmi
ünite sonundaki test sorularından en az üç dört tanesi sınavda cıkıyo bilginizeFays yazdı:Ben bu dönem ing.3'ten gireceğim. kitapta 4 ünite var,ilk iki ünite ingilizce 3.corleone1919 yazdı:arkadaşlar ben inglizceyi seçebilirim 3-4 aynı kitapta ama sayfalarını bilmiyorum bilen varmi
Evet bunu duymuştum,soruların %15'i ünite sonlarındaki sorulardan, diğerleri kitaptaki konulardan çıkıyor..laden yazdı:ünite sonundaki test sorularından en az üç dört tanesi sınavda cıkıyo bilginizeFays yazdı:Ben bu dönem ing.3'ten gireceğim. kitapta 4 ünite var,ilk iki ünite ingilizce 3.corleone1919 yazdı:arkadaşlar ben inglizceyi seçebilirim 3-4 aynı kitapta ama sayfalarını bilmiyorum bilen varmi
-
corleone1919
- Yardımcı Uzman
sağolun ardaşlar tşk ediyorum
Gece kirpikli kadın, aşkıma siyah bakma.