Kitaplarla ilgili önemli

Her Konuda Tartışabilirsiniz
mavi_buketler
Asistan

Re: Kitaplarla ilgili önemli

Mesaj gönderen mavi_buketler » 06 Mar 2009, 12:52

akbaba yazdı:bana matematik kitabı hakında yardım edermisiniz
şimdi mebin ders notlarının olduğu bölümde mat 1 (mantık, kümeler, bağıntı fonksiyon işlem), mat2 deyse (sayılar) yazıyo
aldığımız mat1 kitabında bu ünitelerin hepsi var bu dönem kayda gittiğimde mat 2 kitabına çalışmam gerektiğini söylediler bilen varsa cevap verirse sevinirim
seçtiğin dersler arasında matematik kaç var yani mat. kaçtan sorumlusun?

akbaba
Doktor

Mesaj gönderen akbaba » 06 Mar 2009, 12:55

mat 2 den sorumluyum
yaşlanarak değil yaşayarak tecrübe kazanılır,zaman insanları değil armutları olgunlaştırır. PEYAMİ SAFA

Kullanıcı avatarı
pelin_sitem
Uzman Doktor
İletişim:

Mesaj gönderen pelin_sitem » 06 Mar 2009, 13:03

arkadaşım yine senin bulunduğun yerde sorulara cevap veren var adam hiç ilgilenmiyo benim bulunduğum yerde malesef ya en azından siz bazı kitaplarınızı alacaksınız ben alamayacağım adamlar kitaplar sonra diyip duruyo buraya gelene kadar sınav zamanı gelir 2007 yılının 1 dönemindede böyle oldu kitaplar 3 hafta kalasıya elimize geçti ve malesef ilk dönemi benim aol seçmişti derslerden sadece 2 tanesini geçebilmiştim ve gelen kredi 5 krediydi inşallah verirler ya ama böyle hataların olmaması gerekiyo zamanında verilmesi gerekiyo ve halk eğitim merkezlerinde çalışanlar da sorular sorulduğunda cevaplaması gerekiyor ben o konuda şansızım malesef ilk kayıt yaptırdım halk eğitim merkezindeki görevli bütün isklilere yanlış şifre vermiş bizde tabi sayfamızın açılmasını bekliyoruz adama gidiyoruz arkadaşlarla adamın bi dövmediği kalıyodu sonra ben osmaniyede görev yapan Fatih hocayı aramıştım aol müdürü sağolsun o yardımcı oldu hep sonra adama gittim sayfam açılmış siz şifreleri yanlış vermişsiniz dedim adamın bana yaptığını yanına bırakmadım bağarmaya hakkı yoktu kendi hatasıydı ve bu defa çıkış yapan ben olmuştum inşallah yine öyle bişeyle karşılaşmayız ama gerçekten böyle kitapları geç vermeleri hiçte hoş değil
sensiz çekillir mi bu hayat
unutmak benim için ölümle eşdeeğer
lütfen bırakma beni
tut ellerimden savurma rüzgara
ayırmasınlar kırmasınlar bu sevdayı
nasıl olur ben sensiz sen bensiz...

mavi_buketler
Asistan

Mesaj gönderen mavi_buketler » 06 Mar 2009, 13:04

akbaba yazdı:mat 2 den sorumluyum
Kitabın sadece sayılar kısmına çalışıcan o zaman.

mavi_buketler
Asistan

Mesaj gönderen mavi_buketler » 06 Mar 2009, 13:11

pelin_sitem yazdı:arkadaşım yine senin bulunduğun yerde sorulara cevap veren var adam hiç ilgilenmiyo benim bulunduğum yerde malesef ya en azından siz bazı kitaplarınızı alacaksınız ben alamayacağım adamlar kitaplar sonra diyip duruyo buraya gelene kadar sınav zamanı gelir 2007 yılının 1 dönemindede böyle oldu kitaplar 3 hafta kalasıya elimize geçti ve malesef ilk dönemi benim aol seçmişti derslerden sadece 2 tanesini geçebilmiştim ve gelen kredi 5 krediydi inşallah verirler ya ama böyle hataların olmaması gerekiyo zamanında verilmesi gerekiyo ve halk eğitim merkezlerinde çalışanlar da sorular sorulduğunda cevaplaması gerekiyor ben o konuda şansızım malesef ilk kayıt yaptırdım halk eğitim merkezindeki görevli bütün isklilere yanlış şifre vermiş bizde tabi sayfamızın açılmasını bekliyoruz adama gidiyoruz arkadaşlarla adamın bi dövmediği kalıyodu sonra ben osmaniyede görev yapan Fatih hocayı aramıştım aol müdürü sağolsun o yardımcı oldu hep sonra adama gittim sayfam açılmış siz şifreleri yanlış vermişsiniz dedim adamın bana yaptığını yanına bırakmadım bağarmaya hakkı yoktu kendi hatasıydı ve bu defa çıkış yapan ben olmuştum inşallah yine öyle bişeyle karşılaşmayız ama gerçekten böyle kitapları geç vermeleri hiçte hoş değil
Haklısın hep oluyor bunlar her yerdeki halk eğitimde aynı sorun.
Hangi kitapların eksik kitap içerikleri bölümünde yokmu

http://egitek.meb.gov.tr/aok/Aok_Kitapl ... ar_Aol.htm
Birde buraya bak bakalım bazılarını sisteme yüklemişler.

mavi_buketler
Asistan

Mesaj gönderen mavi_buketler » 13 Mar 2009, 15:50

Kitaplarla ilgili duyuru yapılmış eksik olan kitapları 23 martta alacakmışız :evil:

DERS NOTUNU ALACAK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!

Açıköğretim Okullarına kayıt yaptıran / kayıt yenileyen öğrencilerin 2008-2009 öğretim yılı II. Dönem ders notlarının baskı ve sevk işlemleri Yayımlar Dairesi Başkanlığı (Devlet Kitapları Döner Sermaye İşletmesi Müdürlüğü) tarafından yapılmaktadır.

Dağıtım işlemlerine 09 Mart 2009 tarihi itibariyle başlanan ders notlarının Halk Eğitim Merkezi Müdürlüklerine teslim işlemleri 23 Mart 2009 tarihi itibariyle tamamlanacaktır. Ders notlarınızı, 23 Mart 2009 tarihinden itibaren Halk Eğitim Merkezi Müdürlüklerinden alabilirsiniz.

DERS NOTLARINA İLİŞKİN AÇIKLAMALAR

Açıköğretim Liselerinde okuyan öğrencilerin 2008 – 2009 öğretim yılı II. Dönem ders notları arasında yer alan;
Matematik 1,
Matematik 2,
Felsefe 1,
Felsefe 2,
Bilgi ve İletişim Teknolojileri 1,
Bilgi ve İletişim Teknolojileri 2 ders notları yenilenmiş olup,

Analitik Geometri 2,
Biyoloji 8,
Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi 8,
Fizik 8,
Kimya 8,
Temel Dini Bilgiler,
Türk Edebiyatı 8,
Coğrafya 8
İngilizce 8 Workbook
İngilizce 8 Course book
ders notları ise ilk defa okutulmak üzere hizmete sunulmuştur.

Öğrencilerimizin ders notlarına ait en son içerikleri http://egitek.meb.gov.tr/aok/Aok_Kitapl ... ar_Aol.htm internet adresinden kontrol ettikten sonra kendilerine ait ders notlarını Halk Eğitim Merkezi Müdürlüklerinden almaları gerekmektedir.

Önemle duyurulur.

corleone1919
Yardımcı Uzman

Mesaj gönderen corleone1919 » 22 Mar 2009, 13:33

arkadaşlar ben coğ7 dersini seçtim ve bana coğrafya 12 kitabını verdiler ben araştırdım işte coğ 8 konularınada baktım coğ7 kitabın 107. sayfasına kadar 107 den sonrası coğ 8kitabını kapsıyo ama ben genede belki giren olmuştur diye bir soriyim dedim coğ 7 107 sayfaya kadar demi bi bilginiz varmı ?
Gece kirpikli kadın, aşkıma siyah bakma.
Zaten yakanlar yakmış, bir ateşte sen yakma.

ultra
Doktor

Mesaj gönderen ultra » 23 Mar 2009, 14:46

Bende coğ 4-5 kitabını almak için gittim banada coğ 10-11 kitabını verdiler bu kitapların nereleri 4-5 kapsıyor bilen varmı?

Kullanıcı avatarı
Bal10cuk
Uzman Doktor

Mesaj gönderen Bal10cuk » 23 Mar 2009, 15:06

Coğrafya 4 10. sınıf kitabının 7. böülümünden itibaren :!:
coğrafya 5 de konu başlıkları

Ünite I: Ekosistem Ve Madde Döngüsü

Ünite II: Şehirlerin Fonsiyonlari Ve Nüfus Politikalari

Ünite III: Ekonomik Faaliyetlerin Türleri

Ünite IV: Türkiye'yi Taniyalim

bunları bul o kitabın içinden onlara çalış

ultra
Doktor

Mesaj gönderen ultra » 23 Mar 2009, 19:40

coğ 5 dört ünite değil mi?

Kullanıcı avatarı
laden
Uzman

Mesaj gönderen laden » 23 Mar 2009, 19:44

Ünite I: Ekosistem Ve Madde Döngüsü

Ünite II: Şehirlerin Fonsiyonlari Ve Nüfus Politikalari

Ünite III: Ekonomik Faaliyetlerin Türleri

Ünite IV: Türkiye'yi Taniyalim

4 ünite.sayfa 137ye kadar
dügümlenirken uzun yolların ufukta ucu, bugünde gelmedi hasretle beklenen yolcu!...NFK

ultra
Doktor

Mesaj gönderen ultra » 23 Mar 2009, 19:45

Teşekkürler arkadaşlar...

ultra
Doktor

Mesaj gönderen ultra » 24 Mar 2009, 11:14

Arkadaşlar dil ve anlatım 7-8 de bir kitaba konulmuş,dil 8 hangi bölümler bilginiz varmı?

Kullanıcı avatarı
Bal10cuk
Uzman Doktor

Mesaj gönderen Bal10cuk » 24 Mar 2009, 11:25

1-129 Sayfayalar Dil ve Anlatım 7,
130-214 Sayfalar Dil ve Anlatım 8

Kullanıcı avatarı
Cetin
Uzman

Mesaj gönderen Cetin » 26 Mar 2009, 19:05

yeni felsefe kitapları gelmiş arkadaslar ben bugün gidip aldım,felsefeden sınava gireceklere duyrulur :mrgreen:
Resim

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön