Senin alanın neydi acaba ?selma34 yazdı:arkadaşklar benim diploma notum 75,61..össdeaçıklisenin bana verdiği puan 76..nasıl hesaplandiği hakkında bi fikrim yok.
Öss de kaç okul puanı geliyor
Re: Öss de kaç okul puanı geliyor
Arkadaşlar bu konuyu bütün bütün okudum. diploma notu 78 lakin 0,8 ile çarpıldıktan sora kişisel başarı puanı ekleniyomuş.Alan ea. aobp ? Bunu nerden öğreneceğiz ? şimdidn tşkr.
Aslında diploma notu mezun olunan okul türü fen lisesi meslek lisesi açık lise gibi liselerde farklı yöntemlerle ve o yıl okuldan mezun olunan öğrenci sayısı gibi kriterlerle Aobp'ye çevriliyor (nasıl hesaplanıyor bilmiyorum) sonra çıkan sonuç örneğin lisede sayısal okuduysan ve öss de sayısal bölüm seçtiysen 0.8 ile yahut sayısal okuyup sözel yani farklı bir alan seçtiysen 0.3 ile çarpılıp öss başarı puanına ekleniyor...piyade91 yazdı:Arkadaşlar bu konuyu bütün bütün okudum. diploma notu 78 lakin 0,8 ile çarpıldıktan sora kişisel başarı puanı ekleniyomuş.Alan ea. aobp ? Bunu nerden öğreneceğiz ? şimdidn tşkr.
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Arkadaşlar eşit ağırlık bölümünden mezunum öss de 77,59 diploma notuna 99 puan geldi. 0.8 ile çarpımıda 79,5 olarak geldi. İyikide açık liseyi bitirmişim.
En son augias tarafından 14 Tem 2009, 00:36 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
66,81 diploma notuna aobp puanım sözel 79 geldi.augias yazdı:Arkadaşlar eşit ağırlık bölümünden mezunum öss de 77,59 diploma notuna 79 puan geldi.
0.8 le çarpımı 63.2
Ruhum Tibet'li bir rahip,kentin loş caddelerinde.Kalbim kuduz bir köpek,Pasteur'un dizlerinde!
benimde 71,77 diploma notuna 86 küsür puan gelmiş bölümüm sözel
-
- Asistan
Arkadaşlar benim kafam fena karıştı bilen varsa cevap yazsın lütfen, mezun oldum diploma notum 76,24 yazıyor,
bölüm ea, peki ben öss ye girdiğim zaman bu puan mı eklenicek yoksa başka puanda vericekler mi?
Bu puanı mı 0.8 le çarpıcam?
aopb nasıl hesaplanıyor ya da nerde yazıyor?
bölüm ea, peki ben öss ye girdiğim zaman bu puan mı eklenicek yoksa başka puanda vericekler mi?
Bu puanı mı 0.8 le çarpıcam?
aopb nasıl hesaplanıyor ya da nerde yazıyor?
diploma notu ve aobp aynı değil. aobp yani 0.8 ile çarpılacak puan Ösym tarafından hesaplanıyor. nasıl hesaplandığı ösym nin sitesinde yazması lazım.
öss ye girdikten sonra (artık adı değişti tabi) sonuçlar açıklandıktan sonra aobp puanında görülebiliyor.
öss ye girdikten sonra (artık adı değişti tabi) sonuçlar açıklandıktan sonra aobp puanında görülebiliyor.
Bu sene herkes istediği bölüme girebiliyor eskidendi o genel kültür belli bölümlere giriyor şimdi herkes kendi tercih edecek bölümünü
-
- Asistan
augias yazdı:Arkadaşlar eşit ağırlık bölümünden mezunum öss de 77,59 diploma notuna 99 puan geldi. 0.8 ile çarpımıda 79,5 olarak geldi. İyikide açık liseyi bitirmişim.
Benimde diploma notum 76,24 acaba benimkide 99 a yakın bir puanmı gelir fikri olan var mı?
benim kac gelcek sabirsızlıkkla bkliyorm
Adı :GÜLYETER Soyadı :...
Okul / Alan - Bölüm : AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / SOSYAL BİLİMLER
Öğrencilik Durumu : MEZUN
Toplam Dönemi : 11 AOL'de Okuduğu Dönem : 11
Toplam Kredi : 216 Alan Kredi : 112
Mezuniyet Tarihi : 09/05/2011
arkdaşlar mezun olanlar kaç kredi ile mezun oldular...yani bu okul puanını nekadar etkiliyor?
bundan sonraki yıllar önceki yıllar kadar etkilemiyor bunu iyi biliyorum
arkadaslar genel liselerden okul puanı en fazla 80 verılıyordu sızın nasıl 80 üzeri geldı anlayamadım.... yanı ham puanınıza eklenen puan en fazla 80 olabilir...
açık lisede 100 uzerınden degerlendiriliyoruz diye biliyorum ben