yazıklar olsun!

Dünya'dan ve Türkiye'den en son haberler...
Cevapla
Kullanıcı avatarı
laden
Uzman
Mesajlar: 168
Kayıt: 07 Oca 2009, 16:39

yazıklar olsun!

Mesaj gönderen laden » 27 Mar 2009, 17:44

k.maras ta düsen ve içinde bbp baskanı muhsin yazıcıoglu ve beraberindeki bes kişinin de bulundugu helikopter 47 saat sonra bulundu.

yuh yani...bi helikopter düstü ve aradan 47 saat gectigi halde bulunamadı ve bulanlar da arama kurtarma timi degil.korucular ve köylülerin kurdugu bi grup.üstelik hiç bakılmayan bi yerde bulunmuş enkaz ve bulanlarda korucular.akut üyelerinin ve jandarmaların baktıgı yer ise olayla alakasız bi yer.artık ne söylenir bilmem.koordinasyonlu bi calışmanın yapılmamasından kaynaklanan bu olay yüzünden hiç olmazsa yasayabilme sansları olan kişilar de hayatlarını kaybettiler.muhsin yazıcıoglu ve hayatını kaybeden kişilere Allah rahmet etsin, artık ne söylenebilir ki.inanıyorum ki bu olay avrupanın bi ülkesinde yasanmış olsaydı durum bu kadar vahim ve trajik bi şekilde son bulmazdı.hiç olmazsa yaralı olanlar kurtulabilirdi.yazık gercekten cok yazık!...


dügümlenirken uzun yolların ufukta ucu, bugünde gelmedi hasretle beklenen yolcu!...NFK

Kullanıcı avatarı
jade
Acemi
Mesajlar: 59
Kayıt: 04 Mar 2009, 10:24
Konum: Sosyal Bilimler

Re: yazıklar olsun!

Mesaj gönderen jade » 27 Mar 2009, 17:48

evet bende bu durumu son derece kınayanlardanım!
hala bu ülkeye hizmet etmek devlet memuru olmak için çırpındığımı görünce kendimden de utanır oldum!!!

bu adamlar bilinçli ölüme terk edildi hala yalanları göremeyecek kadar körse bu ülke Allah herkesi ıslahat etsin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Düşünebiliyorum!
Öyle ise Varım ;)

Cevapla

“Genel ve Güncel Konular, Son Dakika Haberlerleri” sayfasına dön