Seneye acik lise okuyacak gibi duruyorum su anlik bana detayli bilgi verirseniz sevinirim...
kredilerine öğrenci girişinden girip kredi bilgileri yazan bölüme tıklamanJoQeR yazdı:Tesekkur ederim anadolu lisesinden geldim ben bisey farkediyor mu bir de ben kac kredim var bu okudugum iki yildan nerden ogrencem daha kaydim alinmadi saolun G.O. dilekleriniz icin tesekkurler...dershaneyle siki calismayla da kapatirim diye dusunuyorum peki karne gibi birsey oluyor mu
bilmiyorum belki size komik geliyor sorularim ama .... cahillik:D
tasdiknamemi alsam seneye kayit yaptirsam suan benim kalan derslerim de olcak 2 haftadir okula gitmedim 1. sinavlardan 4 tanesine girdim diger sinavlarim nolcak herkes dioki bizde kredili sistem var bizde kredili sistem var bu kredili sistem nedir 192 miydi neydi buna ulasinca bitirebiliyormusum tamam onu anladim da din kulturu genel kredi 1 yazio yani her dogru sourumda 1 kredi mi getirior
Beni iyi bi sekilde aydinlatirsaniz sevinirim....
Sevgiler...
akbaba yazdı:mezun olabilmek için 192 kredi toplamak gerekiyo
senin örneğine göre din kültürünün kredisi 1 bu krediyi alman için sınavda en az 45 puan yani 2 alman gerekiyo diğer derslerde aynı biçimde zaten
bizde karne yok zorunlu ve ortak derslerin hepsini verip yada veremediklerinden muaf olarak 192 krediyi toplayarak mezun oluyosun
Arkadasın kafası karısıcak öyle dersen ister 50 ister 100 hiç farketmez kredi dersin yanında kaç yazıyorsa onu alırsın yani din den 100 de alsan 1 kredi alıcaksınJoQeR yazdı:Hmm anladim 100 aldim diyelim din den o zaman kac kredi gelio... :S
???
Dalgamı geçiyosun yoksa gerçekten aydınlatabildim miJoQeR yazdı:Cok tesekkurler Bal10cuk iyice![]()
aydinlandim
![]()
![]()
Saol..