***Sınav Yerleri Açıklandı Arkadaşlar***
***Sınav Yerleri Açıklandı Arkadaşlar***
16-17 MAYIS 2009 TARİHİNDE SINAVA GİRECEK ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE!
Öğrencilerimizin sınava girecekleri yerler belirlenmiştir. Sınav yerinizi öğrenmek için buraya tıklayınız.http://www.aol.meb.gov.tr/aolweb/ogrenci_giris.aspx
Evet arkadaşlar sınav yerlerimiz açıklanmıştır öğrenci girişi yaparak,Sınav Giriş Bilgileri ne tıklayarak öğrenebilirsiniz...Sınav yerim ilk defa bulunduğum semt'te çıktı, okul çok yakın, sevindim daha öncede ilçede çıkıyordu ama bu kadar yakın ilk defa denk geldi inşallah böyle devam eder...
Öğrencilerimizin sınava girecekleri yerler belirlenmiştir. Sınav yerinizi öğrenmek için buraya tıklayınız.http://www.aol.meb.gov.tr/aolweb/ogrenci_giris.aspx
Evet arkadaşlar sınav yerlerimiz açıklanmıştır öğrenci girişi yaparak,Sınav Giriş Bilgileri ne tıklayarak öğrenebilirsiniz...Sınav yerim ilk defa bulunduğum semt'te çıktı, okul çok yakın, sevindim daha öncede ilçede çıkıyordu ama bu kadar yakın ilk defa denk geldi inşallah böyle devam eder...
Re: ***Sınav Yerleri Açıklandı Arkadaşlar***
geçen dönem girdiğim okulun hemen karşısı çıktı. ve lisede giriyorum...
dumlupınar lisesi...
dumlupınar lisesi...
Bir Sevda İse Hayatı Anlamlı Kılan, Daha Sesli Söyle KONYASPOR ULAN..!
bana ilkokul çıktı ve yine uzak iki araba değişicem
yaşlanarak değil yaşayarak tecrübe kazanılır,zaman insanları değil armutları olgunlaştırır. PEYAMİ SAFA
benimde hemen hemen yakın sayılır yine lisede giriyorum
bende lisede giricem otobüsle 30 dk sürüyor yol,cmts 2.oturumda en çok zorlandığım derslerden aynı anda giricem inş kafam karışmaz
daha önce benimde liseydi.şimdi ilk okul bir şey farkediyormu ? hocalar yardım ediyor gibilerin bişey duymuştum ama ? ne kadar doğru bilemem...
yok yaa ne farkedecek ben sadece bizim evin yakınlarında ilkokul var ondan dedim ilkokul çıksa diye lise çıkmış yine dedim yoksa bana simdiye kadar hiç yardımcı olan çıkmadıciko_seko yazdı:daha önce benimde liseydi.şimdi ilk okul bir şey farkediyormu ? hocalar yardım ediyor gibilerin bişey duymuştum ama ? ne kadar doğru bilemem...
Yahu benim yine çok uzağa çıkmış,ankara falan çıkabilirdi bunada şükür
evet benim okulda insa lisesine cıkmış.cok sevindim valla.yakın sayılır.umarım hepimiz sınavda basarılı oluruz
dügümlenirken uzun yolların ufukta ucu, bugünde gelmedi hasretle beklenen yolcu!...NFK
-
- Yardımcı Uzman
gazi ilköğreitm okulu
fatih çapa-ist
fatih çapa-ist
Gece kirpikli kadın, aşkıma siyah bakma.
Zaten yakanlar yakmış, bir ateşte sen yakma.
Aaa benim ilkokulu okuduğum okulcorleone1919 yazdı:gazi ilköğreitm okulu
fatih çapa-ist
-
- Yardımcı Uzman
güzel tesadüf neresinde ultra bu okul çapanın daha doğrusu tanwayın ne tarafında yardımcı olursan sevinirim kolay bi yerdemi
Gece kirpikli kadın, aşkıma siyah bakma.
bende lisede giriyorum yine sınava,pek yakın sayılmaz.
Arkadaşlar bişey soracam
bu birinci ikinci gibi oturumlarda gireceğimiz dersleri kim belirliyor? kötü yapıyorlar kim yapıyosa...Mesela birinci oturumda 1 dersten girecem sınava,ikincisinde ise tam 4 dersten neden böyle yapılıyor ki.Sanki 2 ona 2 ona ayırsalar dersleri olmuyor mu?
Arkadaşlar bişey soracam
bu birinci ikinci gibi oturumlarda gireceğimiz dersleri kim belirliyor? kötü yapıyorlar kim yapıyosa...Mesela birinci oturumda 1 dersten girecem sınava,ikincisinde ise tam 4 dersten neden böyle yapılıyor ki.Sanki 2 ona 2 ona ayırsalar dersleri olmuyor mu?
'Burada öğretmen yok, öğrenci yok, lider yok, yol gösterici yok, efendi yok, kurtarıcı yok.Kendiniz için öğretmensiniz ve öğrencisiniz; efendi, yol gösterici, lider sizsiniz.
Siz her şeysiniz!..
www.bahcekayakoyu.com
Artık AÖF li
Siz her şeysiniz!..
www.bahcekayakoyu.com
Artık AÖF li
-
- Acemi
naside yazdı:bende lisede giriyorum yine sınava,pek yakın sayılmaz.
Arkadaşlar bişey soracam
yanLıs hatırLamıyosam ders secerken ders biLgiLerinin oLduğu ekran da oturum no su diye bişi yazıodu. her dersin karsısında kredinin yanında yazıodu gaLiba. o oturum numaraLarına gore ayrıLıyo gaLiba dersLer.