+18'ler için Yeni Sınav ?
+18'ler için Yeni Sınav ?
Arkadaşlar hepimizin sevinçle karşıladığı 18 yaşından büyükler için 3. sınav hakkı geldi iyi ki geldi öncelikle
Ama fakat Velakin şimdi şöyle oluyor
192 ile mezun oluyoz ben 3 dönemdir aöldeyim 97 kredim var kabataslak hesap yapınca
2010 senesinin 2. sınavında mezun oluyorum Öss'yede de eski müfredata göre 1. sınavda 192 krediye ulaşırsak girebiliyorduk işte bu 3. sınavlı sistemde 2.sınavda bitirince girebilicekmiyim ? Bilgisi olan arkadaşların yardımcı olursalar sevinirim herkese saygılar sevgiler...
Ama fakat Velakin şimdi şöyle oluyor
192 ile mezun oluyoz ben 3 dönemdir aöldeyim 97 kredim var kabataslak hesap yapınca
2010 senesinin 2. sınavında mezun oluyorum Öss'yede de eski müfredata göre 1. sınavda 192 krediye ulaşırsak girebiliyorduk işte bu 3. sınavlı sistemde 2.sınavda bitirince girebilicekmiyim ? Bilgisi olan arkadaşların yardımcı olursalar sevinirim herkese saygılar sevgiler...
Re: +18'ler için Yeni Sınav ?
3. sınav dışında sistemde değişiklik olmadı. yani öss ye girebilirsin.
İyi hoşta hocam ben 1. de değil 2.ci sınavda mezun olucam ama oda seneye mayısta olucak desek 2.ci sınav o zaman hazirandada öss ye giricem demektir yanlışmıyım ?cantona yazdı:3. sınav dışında sistemde değişiklik olmadı. yani öss ye girebilirsin.
birşey değiştirmez .sen önümüzdeki yıl mezun olacak durumdaysan öss ye girersin.
zaten haziran dan sonra sadece ek sınavlar yapılıyor sadece. öss den önce normal sınav yapmazlar.
zaten haziran dan sonra sadece ek sınavlar yapılıyor sadece. öss den önce normal sınav yapmazlar.
arkadaşlar ben 3. sınavın ne zaman yapılacağını bilmiyorum,bilen varsa söyleyebilir mi??
'Burada öğretmen yok, öğrenci yok, lider yok, yol gösterici yok, efendi yok, kurtarıcı yok.Kendiniz için öğretmensiniz ve öğrencisiniz; efendi, yol gösterici, lider sizsiniz.
Siz her şeysiniz!..
www.bahcekayakoyu.com
Artık AÖF li
Siz her şeysiniz!..
www.bahcekayakoyu.com
Artık AÖF li
Saol arkadaşım inşallah atlatıcaz şu liseyi cümlemizce amincantona yazdı:birşey değiştirmez .sen önümüzdeki yıl mezun olacak durumdaysan öss ye girersin.
3. sınav bu sene yapılacakmı ?
Rally yazdı:3. sınav bu sene yapılacakmı ?
Belli değil.. Kanun yürürlüğe girdi ancak bu yıl mı yoksa önümüzdeki yıl mı uygulanacak onu bilemiyoruz..
benm içinde bir cevap oldu bu teşekkürlerFays yazdı:Rally yazdı:3. sınav bu sene yapılacakmı ?
Belli değil.. Kanun yürürlüğe girdi ancak bu yıl mı yoksa önümüzdeki yıl mı uygulanacak onu bilemiyoruz..
'Burada öğretmen yok, öğrenci yok, lider yok, yol gösterici yok, efendi yok, kurtarıcı yok.Kendiniz için öğretmensiniz ve öğrencisiniz; efendi, yol gösterici, lider sizsiniz.
Siz her şeysiniz!..
www.bahcekayakoyu.com
Artık AÖF li
Siz her şeysiniz!..
www.bahcekayakoyu.com
Artık AÖF li
evet arkadaslar boyle bırsey ıyı oldu aynı zamanda en fazla 30kredılık ders secebılıyor ve 192 kredıye kadar cıktı yanı benım demek ıstedıgım pek bırsey degısmedı okadarda onemlı bır karar alınmamıs
-
- Yardımcı Uzman
ozaman bize bu sene 3.sınav yaparlarmı yoksa 2009-2010 damı başlar bu olay bilgisi olan varmı inş austosta bi sınav daha yaparlar zaten bu sınavda 3 dersim ders çalışma zamanım yetersiz kaldığı için berbat geçti. inş 3.sınavı yaparlar
Gece kirpikli kadın, aşkıma siyah bakma.
Zaten yakanlar yakmış, bir ateşte sen yakma.
Zaten yakanlar yakmış, bir ateşte sen yakma.
insallah yaparlar benımde kotu gecen dersleerim oldu:(
3. ek sinavin bu sene yapilacagini hic sanmiyorum, hangi ara islemler yapilacak hangi ara kitaplar gönderilecek hangi ara calisipta sinava girecegizki ....asit yazdı:insallah yaparlar benımde kotu gecen dersleerim oldu:(
gelecek yildan itibaren gecerli olur o degisiklik kesin....
ayrica bazilarimizda söyle, ücüncü sinav olursa 3-4 kredi eksikleri kaliyor. e ücüncü sinav olursa ek sinav olmaz diye duyuyoruz herkesten...ozaman nolucak, ek sinavda olmicak...pfff
Cansibel içimi kararttın valla
CanSibel yazdı:3. ek sinavin bu sene yapilacagini hic sanmiyorum, hangi ara islemler yapilacak hangi ara kitaplar gönderilecek hangi ara calisipta sinava girecegizki ....asit yazdı:insallah yaparlar benımde kotu gecen dersleerim oldu:(
gelecek yildan itibaren gecerli olur o degisiklik kesin....
ayrica bazilarimizda söyle, ücüncü sinav olursa 3-4 kredi eksikleri kaliyor. e ücüncü sinav olursa ek sinav olmaz diye duyuyoruz herkesten...ozaman nolucak, ek sinavda olmicak...pfff
ya bu 2. dönem soru ve cevaplareına ulaşamıyorıum bilen var mı
Adı : EMİNE ESRA Soyadı : YARDIMLI
Okul / Alan - Bölüm : AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / TÜRKÇE MATEMATİK
Öğrencilik Durumu :MEZUN
Diploma Notu : 81,41
Mezuniyet Donemi : 2009-2 Diploma Tarihi : 17.05.2010[img][/img]
Okul / Alan - Bölüm : AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / TÜRKÇE MATEMATİK
Öğrencilik Durumu :MEZUN
Diploma Notu : 81,41
Mezuniyet Donemi : 2009-2 Diploma Tarihi : 17.05.2010[img][/img]