3.ek sınav
-
3.ek sınav
Arkadaşlar Çarğrı merkezini mail yağmuruna tutarsak belki 3.ek sınav yaparlar mağdur olmayız.
- edebiyatçı
- Yardımcı Asistan
- edebiyatçı
- Yardımcı Asistan
-
Re: 3.ek sınav
O zaman herkes mail atmaya başlasın.
ben 2 kredilik için bile razıyım sadece fizik -2 kaldı bende güzel bi mail atayım hemen...az önce rüyamda gördüm yapıyorlar 3-ek sınav
-
İnşallah rüyan gerçek olur
4 kredi ile kaldım lise mezunu olamadığım için istediğim işte çalışamıyorum inşallah milli eğitim bizi mağdur etmez son bir sınav daha yapar
Şuanda duyuru yapılmış arkadaşlar sınav sonuçları açıklanmıştır ve çıkma belgesi almak isteyenler ile ilgili.
herkes mail atsın arkadaşlar umarım yapılacaktır,ek-sınav geçen yıllarda sadece ankarada 13 kredi eksiği kalanlar için olmuştu böyle bir sınav olursa bize fazlasıyla yeter.
Bu arada yasemin sanırım 40 kredilik ek-sınavı arkadaşın için istiyorsun ama kusura bakma çok fazla şey istiyorsun imkansızı istiyorsun resmen...
herkes mail atsın arkadaşlar umarım yapılacaktır,ek-sınav geçen yıllarda sadece ankarada 13 kredi eksiği kalanlar için olmuştu böyle bir sınav olursa bize fazlasıyla yeter.
Bu arada yasemin sanırım 40 kredilik ek-sınavı arkadaşın için istiyorsun ama kusura bakma çok fazla şey istiyorsun imkansızı istiyorsun resmen...
eğer meb bu sene öğrencileri mağdur etmemek çin bu kadar fazla olanak sağlıyorsa seneyede yaparlar bence yapmazlarsada ünide bizde açıkta kalırız kibu haksuzlık olur umarım istekleriniz olur
Arkadaşlar herkes mail atsın 2-3 kredi yüzünden mağdur olmak istemiyoruz
-
- Doktor
yok canım okadarda değil 3.ek sınav olucağını sanmıyorum abarmayalım arkadaşlar olursa sadece tek dersten olur.. okadar..
"Ey Türk Gençliği! Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir"
-
Sen çok iyi moral veriyorsun milletetolga_tolga yazdı:yok canım okadarda değil 3.ek sınav olucağını sanmıyorum abarmayalım arkadaşlar olursa sadece tek dersten olur.. okadar..
hadi ek-sınavı geç, muaf etsinler diplomayı alalım nasılsa muaf olunacak bir ders 1 kere daha girsem geçmesem bile muaf olucam, 1-2 dersi kalanlara af gibi birşey yaparlarsa süper olur
-
- Doktor
ciko_seko yazdı:hadi ek-sınavı geç, muaf etsinler diplomayı alalım nasılsa muaf olunacak bir ders 1 kere daha girsem geçmesem bile muaf olucam, 1-2 dersi kalanlara af gibi birşey yaparlarsa süper olur
zaten söylediğim aynı şey hehe
ayrıca arkadaşlar yanlış hatırlamıyorsam geçen yıllara bakarsanız buşekilde olmuştu moral bozmak istemem ama ben ona göre yazdım onu tabiki hepmizin tek isteği mezun olmanız ama bazende şartlar elvermiyor önümüzdeki yılda arkadaşlarımız ek sınava girecek yılda 3 4 tane ek sınav yaparlarsa okulda öğrenci kalmaz ayrıca devletimiz nereden alacak 40 lira kayıt yenileme parasını
"Ey Türk Gençliği! Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir"