Ne zaman ders seçicem
Ne zaman ders seçicem
Arkadaşlar öncelikle merhaba,sorum şu ben açıköğretim düz lise,sosyal bölümüne kayıt oldum 1. sınıf.2009-2010 dönemi için.bir kitapçık verdiler üzerinde mutlaka okuyun yazıor.okudum aol.meb.gov.tr sitesine girin ilk önce şifrenizi değiştirin diyor,değiştirdim şimdi ön kayıt öğrencisi-yeni kayıt falan yazıyo.yani öğrenciliğim daha aktif olmadımı yapmam gereken birşeymi var yoksa beklicekmiyim onlarmı aktif duruma getiricekler beni yardımcı olursanız çok sevinirim,teşekkürler 

Re: Ne zaman ders seçicem
onlar senı aktif duruma getırecekler kardesım
bekle ve sıteyı takıp etmenı onerırım kayıt gunlerı ve sınav tarıhlerı bu sıtede sureklı olarak guncel bır sekılde verılıyor

eyvallah kardeşim çok saol
eğer yeni kayıt yaptırdıysan ilk dönem sen ders seçmiyorsun onlar senin için belirliyor.sen 2. dönem kendin seçebiliyorsun.
- bayan_esinti
- Uzman Doktor
bide ilk kayıt olduğunda biraz zor aktifleşio genelde..bende nasıl olduğunu pek hatırlamıorum ama benim bi arkadaşın çok zor aktifleştiğini biliorum ben..bazen oluo öyle...
EsİnTiYiM çÜnKü eSeR gEçErİm...!!!!! [(M€RW€)]
yapma yawbayan_esinti yazdı:bide ilk kayıt olduğunda biraz zor aktifleşio genelde..bende nasıl olduğunu pek hatırlamıorum ama benim bi arkadaşın çok zor aktifleştiğini biliorum ben..bazen oluo öyle...

Yanmakta Güzeldir Bazen.
Yakan değerliyse..
Yakan değerliyse..
- bayan_esinti
- Uzman Doktor
yaptım bile geç kaldınMy Maraz yazdı:yapma yawbayan_esinti yazdı:bide ilk kayıt olduğunda biraz zor aktifleşio genelde..bende nasıl olduğunu pek hatırlamıorum ama benim bi arkadaşın çok zor aktifleştiğini biliorum ben..bazen oluo öyle...

keşke yapmasaydın napcasbayan_esinti yazdı:yaptım bile geç kaldınMy Maraz yazdı:yapma yawbayan_esinti yazdı:bide ilk kayıt olduğunda biraz zor aktifleşio genelde..bende nasıl olduğunu pek hatırlamıorum ama benim bi arkadaşın çok zor aktifleştiğini biliorum ben..bazen oluo öyle...

Yanmakta Güzeldir Bazen.
Yakan değerliyse..
Yakan değerliyse..
- bayan_esinti
- Uzman Doktor
yapcak bişey yok geçti borun pazarı sür eşeği ANTALYA'YA 

zuha cok komiksin mervebayan_esinti yazdı:yapcak bişey yok geçti borun pazarı sür eşeği ANTALYA'YA

Yanmakta Güzeldir Bazen.
Yakan değerliyse..
Yakan değerliyse..
- bayan_esinti
- Uzman Doktor
hadi ya sende öyleMy Maraz yazdı:zuha cok komiksin mervebayan_esinti yazdı:yapcak bişey yok geçti borun pazarı sür eşeği ANTALYA'YA

burda tusunami oluo zatenbayan_esinti yazdı:hadi ya sende öyleMy Maraz yazdı:zuha cok komiksin mervebayan_esinti yazdı:yapcak bişey yok geçti borun pazarı sür eşeği ANTALYA'YA

Yanmakta Güzeldir Bazen.
Yakan değerliyse..
Yakan değerliyse..