Sevgili günlük bugün inişli çıkışlı birgündü,hayat her geçen gün daha zorlaştığından mı omuzlarımdaki yükün ağırlaşmasındanmıdır bilinmez yorgunluğum.
Tabi birde şu ek sınav konusu var hala bir haber yok

Umarım yarın bu günden iyi olur.
bizim burada güzel ya deniz tasması hariçbayan_esinti yazdı:ya aslında bu sevgili günlük kısmının tutulması lazımda bence güzel bi düşünce ama tek bi cvp bile gelmemiş üzücü..
gizlimiz saklımız olmayan konuları tabiki dökülebiliriz![]()
mesela bugün aylardan sonra ilk kez bu kadar keskin bi soğukla karşılaştım hava buz gibiydi..kış geldi artık gerçek anlamda..
bunun haricinde hala kitap mağduruyum..2 kez kitapları almaya gittiğim okuldan elim boş döndüm sinir bozucuydu..aynı şekilde iki kez bandrol yeniletmeye gittim ve aynı sonuç..kasımın başında gelir di aldığım cevap..
konya'da ufak sarsıntılar hala devam etmekte ama hiç alışmıcak gibi görünselerde,konyalılarda alıştılar biraz sallanmaya..ben hariç
hmm tm bizim burda öle bi sorun yokbayan_esinti yazdı:evet sürekli sallanıoduk maraz senin dünyadan haberin yok ya![]()
ama çok azaldı son 1 aydır sadece 2-3 tane artçı olmuştur onlardada ben uykudayken oldu hep ben unuttum depremi biraz ama Allah tekrar yaşatmasın alışkın olmadığımız için zor geldi..Allah Konya'ya 5'in üstünde bi deprem verirse birazda fazla sallarsa Konya yerle bir olur burda hepimiz gördük ki yapılarımız hiç sağlam deilmiş meğer...
takı kursumu mervebayan_esinti yazdı:ben daha zahmet edipte derslere kafa yoramıom ya![]()
sınava çok yakın zamanlarda fazla üstüne düşmeden çalıştığım sınavlardan hep olumlu sonuçlar alıom nası oluosa..
neyse...
bugün zevkli bi cumartesi geçirdim..dersten bi haber,takılarımla geçio vaktim hep..kendimi takı kursuma resmen adadım yadersler nolcak bilmem valla
beğenemedinmi yine kıskanıon sankiMy Maraz yazdı:takı kursumu mervebayan_esinti yazdı:ben daha zahmet edipte derslere kafa yoramıom ya![]()
sınava çok yakın zamanlarda fazla üstüne düşmeden çalıştığım sınavlardan hep olumlu sonuçlar alıom nası oluosa..
neyse...
bugün zevkli bi cumartesi geçirdim..dersten bi haber,takılarımla geçio vaktim hep..kendimi takı kursuma resmen adadım yadersler nolcak bilmem valla
yok sordum sadecebayan_esinti yazdı:beğenemedinmi yine kıskanıon sankiMy Maraz yazdı:takı kursumu mervebayan_esinti yazdı:ben daha zahmet edipte derslere kafa yoramıom ya![]()
neyse...
![]()