selam ve hemen bi sorum var :)
selam ve hemen bi sorum var :)
Arkadaşalr merhaba ben Funda. Kendim AÖF İÖLP 3.sınıf öğrencisiyim. Bu yıl abim aöl 4 yıllık sosyal bilimler alanına kayıt oldu. Kitapalrı bugün aldık . Kitaplar şöyle :
T.C İNKILAP TARİHİ VE ATATÜRKÇÜLÜK 1
TARİH 1
DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ 3
DİL VE ANLATIM 3
SAĞLIK BİLGİSİ 1
BİYOLOJİ 1-2
SAĞLIK BİLGİSİ 2
TRAFİK VE İLK YARDIM EĞTİİMİ
MİLLİ GÜVENLİK BİLGİSİ
DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ 4
MATEMATİK 1
FİZİK 1
TARİH 2
Arkadaşlar toplamda 30 kredi oldu ama bana göre çok fazla ders seçimi yapmış. Ders adetini krediyi düşürmeden düşürebilir miyiz? sosyal bilimler 1. sınıfta hangi dersler seçilmeli ? ikinci sorum da şu : ilk sınavda bu kitapların hangi ünitelerinden sorumlu olacak ab
im ? ona göre bi ders çalışma programı hazırlıcam ama ben bilmiyorum...yardımcı olursanız sevinirim...
T.C İNKILAP TARİHİ VE ATATÜRKÇÜLÜK 1
TARİH 1
DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ 3
DİL VE ANLATIM 3
SAĞLIK BİLGİSİ 1
BİYOLOJİ 1-2
SAĞLIK BİLGİSİ 2
TRAFİK VE İLK YARDIM EĞTİİMİ
MİLLİ GÜVENLİK BİLGİSİ
DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ 4
MATEMATİK 1
FİZİK 1
TARİH 2
Arkadaşlar toplamda 30 kredi oldu ama bana göre çok fazla ders seçimi yapmış. Ders adetini krediyi düşürmeden düşürebilir miyiz? sosyal bilimler 1. sınıfta hangi dersler seçilmeli ? ikinci sorum da şu : ilk sınavda bu kitapların hangi ünitelerinden sorumlu olacak ab
im ? ona göre bi ders çalışma programı hazırlıcam ama ben bilmiyorum...yardımcı olursanız sevinirim...
Re: selam ve hemen bi sorum var :)
arkadaşalr lütfen bi yardım edin yaaa
:((:

canım hıcbı fıkrım yok halk egıtıme gıdıp sorsanıza
Ya hocam bugün zaten bu kitapalrı halk eğitimle seçmiş ve ordan almış...ama zaten sınava 40 gün gibi bi süre kaldı...15 tane kitabı ne zaman ne ara bitirecek ...bunu anlamadım...kredisi yüksek dersleri mi seçsek ?
yani bencede kredısı yüksek dersleri secsın zaten öyle yapması lazım yoksa hepsıne calısmak mümkün degıl
hocasm ben şimdi baktım da sosyal bilimler 1. sınıf derslerine...ortak derslerin hepsini vermek zoruda mı ? msela geometri yerine sağlık 2 yi alsam ? ki
mya yerine onunla eşdeğer kredide bi ders alsam olur mu acaba ?? artı bir de milli güvenlik , tc atatükrk inkılapları , ve trafikten 1. sınıfta sorumlu değil gözüküyo ders çizelgesinde ama bugün halk eğitimden vermişler...nasıl iş anlaadım ...
mya yerine onunla eşdeğer kredide bi ders alsam olur mu acaba ?? artı bir de milli güvenlik , tc atatükrk inkılapları , ve trafikten 1. sınıfta sorumlu değil gözüküyo ders çizelgesinde ama bugün halk eğitimden vermişler...nasıl iş anlaadım ...
- bayan_esinti
- Uzman Doktor
ortak derslerden başlayın seçmeye.yüksek kredili alan derslerinizide seçin.ama genelde fazla dersten sorumlu oluruz bunla hepimiz başetmeye çalışıyoruz.zor oluyo ama size tavsiyem kitapları hatmetmeye çalışmayın gerekli yerler yeterlidir ben öyle yapıyorum başarılıda oluyoruma ama tabi sizin çalışma şekliniz farlklı olabilir daha yeniymiş sıkı tutsun dersleri.ama dediğim gibi ortak ve alan derslerinden seçecek yüksek kredilileri seçersede ders sayısı azalmıs olur.seçmeli gereksiz dersler ders sayısını artırmaktan başka işe yaramıyo bence
EsİnTiYiM çÜnKü eSeR gEçErİm...!!!!! [(M€RW€)]
Bu konu ile ilgili benim yazdıklarım var,okuyabilirmisiniz acaba?Birde AÖL sitesinde ders seçme ile ilgili açıklamalar var.
ALTYAPISINDA -DÜRÜSTLÜK - OLMAYAN HER EYLEM, BAŞARISIZLIKLA SONUÇLANIR.
FATİH VOLKAN YENİTÜRK.
FATİH VOLKAN YENİTÜRK.
bakın bayan esinti de doğru söylüyor bu aradaeagle67 yazdı:Bu konu ile ilgili benim yazdıklarım var,okuyabilirmisiniz acaba?Birde AÖL sitesinde ders seçme ile ilgili açıklamalar var.

ALTYAPISINDA -DÜRÜSTLÜK - OLMAYAN HER EYLEM, BAŞARISIZLIKLA SONUÇLANIR.
FATİH VOLKAN YENİTÜRK.
FATİH VOLKAN YENİTÜRK.
- bayan_esinti
- Uzman Doktor