SELAM MİLLET!!! [PEACE]

Foruma Yeni Katılan Arkadaşlar, Kendiniz Burdan Tanıtınız. Not: İsim, Yaş, Şehir Şeklinde...
Kullanıcı avatarı
HaLLYt

SELAM MİLLET!!! [PEACE]

Mesaj gönderen HaLLYt » 25 Mar 2008, 23:00

SLM ARKADAŞLAR ben HaLLYt,aöl'de ki 3 senem ilk senemi zaten aöl'de hiç bişey bilmediqim için sınawlara falan qiremedim...:Dama sonra durumu toparladık..kafaya dank etti walla....ÜNİVERSİTE için bölümümü bile deqiştirdim....ÜNİVERSİTEYİ qörebiliriz inşallah..:he bu arada Fanatik derecesinde GALATASARAY'lıyım..ultrAslan'a kayıtlıyım.ve aşırı derece SAGOPA KAJMER dinlerim hastasıyımdır!!!!:Ddaha çok konuşuruz yeni qeldik..:DYoruldum walla.:D

beqle bENİ üNİVERSİTe Bu SeFeR qELeCeM qALiBA...!!![/i]

Kullanıcı avatarı
saLLy
Uzman Doktor

Re: SELAM MİLLET!!! [PEACE]

Mesaj gönderen saLLy » 26 Mar 2008, 11:21

HaLLYt yazdı:SLM ARKADAŞLAR ben HaLLYt,aöl'de ki 3 senem ilk senemi zaten aöl'de hiç bişey bilmediqim için sınawlara falan qiremedim...:Dama sonra durumu toparladık..kafaya dank etti walla....ÜNİVERSİTE için bölümümü bile deqiştirdim....ÜNİVERSİTEYİ qörebiliriz inşallah..:he bu arada Fanatik derecesinde GALATASARAY'lıyım..ultrAslan'a kayıtlıyım.ve aşırı derece SAGOPA KAJMER dinlerim hastasıyımdır!!!!:Ddaha çok konuşuruz yeni qeldik..:DYoruldum walla.:D
hoşqeldin aramızaa :!: :P
߀$İKTA$

sumeyye
Uzman Doktor

Mesaj gönderen sumeyye » 26 Mar 2008, 19:00

slm hg bende yeni katıldım aol kervanına yani aynı yolun yolcusuyuz :D
BENİ SEV DİYE SEVMEDİM SENİ,SEVSENDE SEVMESENDE SEVİYORUM SENİ((ZEYNEP));)

Kullanıcı avatarı
HaLLYt

Mesaj gönderen HaLLYt » 26 Mar 2008, 20:48

tekrar hoşbulduk arkadaşlar..!!! :wink:ilqinize çoq teşekkürler.desene burda yabancılıq çekmeyeceqiz... :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
beqle bENİ üNİVERSİTe Bu SeFeR qELeCeM qALiBA...!!![/i]

Kullanıcı avatarı
karasimsek0277
Yardımcı Uzman

Mesaj gönderen karasimsek0277 » 27 Mar 2008, 09:09

HaLLYt yazdı:tekrar hoşbulduk arkadaşlar..!!! :wink:ilqinize çoq teşekkürler.desene burda yabancılıq çekmeyeceqiz... :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
hoşgeldin. umarım iyi vakit geçirirsin. sorularına yardımcı olamaya çalışırız elimizden geldiği kadarıyla... :lol:
Kimseye Asla Olduğundan Fazla Değer Verme, DEĞMEZ ...

“Kendinizi Tanıtın” sayfasına dön