merabaaaaaaa

Foruma Yeni Katılan Arkadaşlar, Kendiniz Burdan Tanıtınız. Not: İsim, Yaş, Şehir Şeklinde...
sumeyye
Uzman Doktor

merabaaaaaaa

Mesaj gönderen sumeyye » 26 Mar 2008, 19:06

arkadaşlar slmm bende yeni uye oldum
ders çalışamıyordum kafamı tmm veremiyorum yardım edin:(

BENİ SEV DİYE SEVMEDİM SENİ,SEVSENDE SEVMESENDE SEVİYORUM SENİ((ZEYNEP));)

Kullanıcı avatarı
karasimsek0277
Yardımcı Uzman

Re: merabaaaaaaa

Mesaj gönderen karasimsek0277 » 27 Mar 2008, 09:08

sumeyye yazdı:arkadaşlar slmm bende yeni uye oldum

hoşgeldim sümeyyecim. kaç dersin var? ben mesela önce okuyorum, okurkende öenmli yerlerini işaretliyorum. sonrada işaretlediğim yerleri deftere geçiriyorum. çünkü ben yazarak öğrenebilenlerdenim. sana tavsiyem bunlar olabilir...
Kimseye Asla Olduğundan Fazla Değer Verme, DEĞMEZ ...

sumeyye
Uzman Doktor

Mesaj gönderen sumeyye » 27 Mar 2008, 11:50

tş karaşimşek bende deniyim bakıyım inş olur çok tş :)

sumeyye
Uzman Doktor

Mesaj gönderen sumeyye » 27 Mar 2008, 11:56

benim 13 tena ders var bölümümde fen bilimleri çok seviyorum bölümümü ama sözelde daha başarılıyım :D

Kullanıcı avatarı
karasimsek0277
Yardımcı Uzman

Mesaj gönderen karasimsek0277 » 27 Mar 2008, 12:12

sumeyye yazdı:benim 13 tena ders var bölümümde fen bilimleri çok seviyorum bölümümü ama sözelde daha başarılıyım :D
valla 13 dersle kolay gelsin sana canım. ben ocakta 9 dersten girdim sınava. şimdide 9 ders seçtim ama zaten 4ü almanca, tabi onlara çalışmıycam hiç

Kullanıcı avatarı
saLLy
Uzman Doktor

Mesaj gönderen saLLy » 27 Mar 2008, 15:24

karasimsek0277 yazdı:
sumeyye yazdı:arkadaşlar slmm bende yeni uye oldum

hoşgeldim sümeyyecim. kaç dersin var? ben mesela önce okuyorum, okurkende öenmli yerlerini işaretliyorum. sonrada işaretlediğim yerleri deftere geçiriyorum. çünkü ben yazarak öğrenebilenlerdenim. sana tavsiyem bunlar olabilir...
bende yazarak daha iyi çalışabiliyorum...ben okurum kitabı sora yazarım deftere sora tekrar defterden okurum..daha kolay oluo...ama sayısal derslerii yazsamda bişe fayda etmioo...anlamıyorumm :cry: :cry: :(
߀$İKTA$

Kullanıcı avatarı
karasimsek0277
Yardımcı Uzman

Mesaj gönderen karasimsek0277 » 27 Mar 2008, 15:37

hoşgeldim sümeyyecim. kaç dersin var? ben mesela önce okuyorum, okurkende öenmli yerlerini işaretliyorum. sonrada işaretlediğim yerleri deftere geçiriyorum. çünkü ben yazarak öğrenebilenlerdenim. sana tavsiyem bunlar olabilir...[/quote]
bende yazarak daha iyi çalışabiliyorum...ben okurum kitabı sora yazarım deftere sora tekrar defterden okurum..daha kolay oluo...ama sayısal derslerii yazsamda bişe fayda etmioo...anlamıyorumm :cry: :cry: :( [/quote]

tabi sayısal daha farklı ama ondada formülleri ezber yapabilirsin. sonrada problemleri çözersin

Kullanıcı avatarı
saLLy
Uzman Doktor

Mesaj gönderen saLLy » 27 Mar 2008, 17:53

tabi sayısal daha farklı ama ondada formülleri ezber yapabilirsin. sonrada problemleri çözersin[/quote]
bana formülde sökmüoo karaşimsek...olmuoo iştee...ne yaptıysam birtürlüü yapamdm su sayısal ders,...ama hepsini değil...kimyayıı anlıorm...fizik we mat...
߀$İKTA$

Kullanıcı avatarı
karasimsek0277
Yardımcı Uzman

Mesaj gönderen karasimsek0277 » 27 Mar 2008, 18:59

saLLy yazdı:tabi sayısal daha farklı ama ondada formülleri ezber yapabilirsin. sonrada problemleri çözersin
bana formülde sökmüoo karaşimsek...olmuoo iştee...ne yaptıysam birtürlüü yapamdm su sayısal ders,...ama hepsini değil...kimyayıı anlıorm...fizik we mat...[/quote]
ama sen kendini şartlandırıyosun sanırım. yani olmuyo dersen, zaten beyninde bi duvar örmüş olursun matematiğe karşı. sakin kafayla, kendini şartlandırmadan bidaha dene bence

Kullanıcı avatarı
saLLy
Uzman Doktor

Mesaj gönderen saLLy » 27 Mar 2008, 23:23

karasimsek0277 yazdı:
saLLy yazdı:tabi sayısal daha farklı ama ondada formülleri ezber yapabilirsin. sonrada problemleri çözersin
bana formülde sökmüoo karaşimsek...olmuoo iştee...ne yaptıysam birtürlüü yapamdm su sayısal ders,...ama hepsini değil...kimyayıı anlıorm...fizik we mat...
ama sen kendini şartlandırıyosun sanırım. yani olmuyo dersen, zaten beyninde bi duvar örmüş olursun matematiğe karşı. sakin kafayla, kendini şartlandırmadan bidaha dene bence[/quote]
çok denedim ama....yapamıyorum...matematiğii normalde sewerim...okadar imrenirimkii takır takırr bölee soru çözenlere...hep istemişimdir matematğmn qzl olmasını...belkii br qünn..... :!: :!: hani derler yaa bunca senedir olmadıysa bundan sorada olmıcak demek deildir die...belki benim şansta açk lsede açılırda herşei ii anlarım işllHh :P :!: :!:
߀$İKTA$

sumeyye
Uzman Doktor

Mesaj gönderen sumeyye » 28 Mar 2008, 10:38

slm arkş yeniden verdiğiniz cevaplar için çok tş yardımcı oldunuz bide siz ne zaman giriyorsunuz bu siteye acaba sizle konuşmak isterim
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.

sumeyye
Uzman Doktor

Mesaj gönderen sumeyye » 28 Mar 2008, 10:51

arkş bide şiir bölümüne kendi yazdığım bi şiiri yazdım okursanız sevinirim :lol:

Kullanıcı avatarı
karasimsek0277
Yardımcı Uzman

Mesaj gönderen karasimsek0277 » 28 Mar 2008, 11:59

sumeyye yazdı:slm arkş yeniden verdiğiniz cevaplar için çok tş yardımcı oldunuz bide siz ne zaman giriyorsunuz bu siteye acaba sizle konuşmak isterim
canım ben şahsen çoğu zaman burdayım. özeldende mesaj atabilirsin. yardımcı olduysak ne mutlu bize :lol:

sumeyye
Uzman Doktor

Mesaj gönderen sumeyye » 31 Mar 2008, 14:39

yaw arkadaşlar kitapların gelmesi gerekiyordu hala gelmedi bana :( sizde durumlar nasıl geldiimi size kitaplarınız acaba :?: sınavada az var zaten :?

sumeyye
Uzman Doktor

Mesaj gönderen sumeyye » 31 Mar 2008, 17:49

vala ben sizi bilmiyorum ama bana eve geliyo :) artık nerdeyse 1 buçuk kaldı zaten sınavlara artık nasıl çalışacaksak :?:

“Kendinizi Tanıtın” sayfasına dön