merabaaaaaaa
merabaaaaaaa
arkadaşlar slmm bende yeni uye oldum
ders çalışamıyordum kafamı tmm veremiyorum yardım edin:(
BENİ SEV DİYE SEVMEDİM SENİ,SEVSENDE SEVMESENDE SEVİYORUM SENİ((ZEYNEP));)
- karasimsek0277
- Yardımcı Uzman
Re: merabaaaaaaa
sumeyye yazdı:arkadaşlar slmm bende yeni uye oldum
hoşgeldim sümeyyecim. kaç dersin var? ben mesela önce okuyorum, okurkende öenmli yerlerini işaretliyorum. sonrada işaretlediğim yerleri deftere geçiriyorum. çünkü ben yazarak öğrenebilenlerdenim. sana tavsiyem bunlar olabilir...
Kimseye Asla Olduğundan Fazla Değer Verme, DEĞMEZ ...
tş karaşimşek bende deniyim bakıyım inş olur çok tş 

benim 13 tena ders var bölümümde fen bilimleri çok seviyorum bölümümü ama sözelde daha başarılıyım 

- karasimsek0277
- Yardımcı Uzman
valla 13 dersle kolay gelsin sana canım. ben ocakta 9 dersten girdim sınava. şimdide 9 ders seçtim ama zaten 4ü almanca, tabi onlara çalışmıycam hiçsumeyye yazdı:benim 13 tena ders var bölümümde fen bilimleri çok seviyorum bölümümü ama sözelde daha başarılıyım
bende yazarak daha iyi çalışabiliyorum...ben okurum kitabı sora yazarım deftere sora tekrar defterden okurum..daha kolay oluo...ama sayısal derslerii yazsamda bişe fayda etmioo...anlamıyorummkarasimsek0277 yazdı:sumeyye yazdı:arkadaşlar slmm bende yeni uye oldum
hoşgeldim sümeyyecim. kaç dersin var? ben mesela önce okuyorum, okurkende öenmli yerlerini işaretliyorum. sonrada işaretlediğim yerleri deftere geçiriyorum. çünkü ben yazarak öğrenebilenlerdenim. sana tavsiyem bunlar olabilir...

߀$İKTA$
- karasimsek0277
- Yardımcı Uzman
hoşgeldim sümeyyecim. kaç dersin var? ben mesela önce okuyorum, okurkende öenmli yerlerini işaretliyorum. sonrada işaretlediğim yerleri deftere geçiriyorum. çünkü ben yazarak öğrenebilenlerdenim. sana tavsiyem bunlar olabilir...[/quote]
bende yazarak daha iyi çalışabiliyorum...ben okurum kitabı sora yazarım deftere sora tekrar defterden okurum..daha kolay oluo...ama sayısal derslerii yazsamda bişe fayda etmioo...anlamıyorumm
[/quote]
tabi sayısal daha farklı ama ondada formülleri ezber yapabilirsin. sonrada problemleri çözersin
bende yazarak daha iyi çalışabiliyorum...ben okurum kitabı sora yazarım deftere sora tekrar defterden okurum..daha kolay oluo...ama sayısal derslerii yazsamda bişe fayda etmioo...anlamıyorumm

tabi sayısal daha farklı ama ondada formülleri ezber yapabilirsin. sonrada problemleri çözersin
tabi sayısal daha farklı ama ondada formülleri ezber yapabilirsin. sonrada problemleri çözersin[/quote]
bana formülde sökmüoo karaşimsek...olmuoo iştee...ne yaptıysam birtürlüü yapamdm su sayısal ders,...ama hepsini değil...kimyayıı anlıorm...fizik we mat...
bana formülde sökmüoo karaşimsek...olmuoo iştee...ne yaptıysam birtürlüü yapamdm su sayısal ders,...ama hepsini değil...kimyayıı anlıorm...fizik we mat...
߀$İKTA$
- karasimsek0277
- Yardımcı Uzman
bana formülde sökmüoo karaşimsek...olmuoo iştee...ne yaptıysam birtürlüü yapamdm su sayısal ders,...ama hepsini değil...kimyayıı anlıorm...fizik we mat...[/quote]saLLy yazdı:tabi sayısal daha farklı ama ondada formülleri ezber yapabilirsin. sonrada problemleri çözersin
ama sen kendini şartlandırıyosun sanırım. yani olmuyo dersen, zaten beyninde bi duvar örmüş olursun matematiğe karşı. sakin kafayla, kendini şartlandırmadan bidaha dene bence
ama sen kendini şartlandırıyosun sanırım. yani olmuyo dersen, zaten beyninde bi duvar örmüş olursun matematiğe karşı. sakin kafayla, kendini şartlandırmadan bidaha dene bence[/quote]karasimsek0277 yazdı:bana formülde sökmüoo karaşimsek...olmuoo iştee...ne yaptıysam birtürlüü yapamdm su sayısal ders,...ama hepsini değil...kimyayıı anlıorm...fizik we mat...saLLy yazdı:tabi sayısal daha farklı ama ondada formülleri ezber yapabilirsin. sonrada problemleri çözersin
çok denedim ama....yapamıyorum...matematiğii normalde sewerim...okadar imrenirimkii takır takırr bölee soru çözenlere...hep istemişimdir matematğmn qzl olmasını...belkii br qünn.....

߀$İKTA$
slm arkş yeniden verdiğiniz cevaplar için çok tş yardımcı oldunuz bide siz ne zaman giriyorsunuz bu siteye acaba sizle konuşmak isterim
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
arkş bide şiir bölümüne kendi yazdığım bi şiiri yazdım okursanız sevinirim 

- karasimsek0277
- Yardımcı Uzman
canım ben şahsen çoğu zaman burdayım. özeldende mesaj atabilirsin. yardımcı olduysak ne mutlu bizesumeyye yazdı:slm arkş yeniden verdiğiniz cevaplar için çok tş yardımcı oldunuz bide siz ne zaman giriyorsunuz bu siteye acaba sizle konuşmak isterim

yaw arkadaşlar kitapların gelmesi gerekiyordu hala gelmedi bana
sizde durumlar nasıl geldiimi size kitaplarınız acaba
sınavada az var zaten 

vala ben sizi bilmiyorum ama bana eve geliyo
artık nerdeyse 1 buçuk kaldı zaten sınavlara artık nasıl çalışacaksak