Kayıt tarihleri mi değişti?
Kayıt tarihleri mi değişti?
Arkadaşlar ben ilk defa açık liseye kayıt yaptıracağım. Ocak ayında idi kayıt tarihi. Ama açıköğretimin sitesine bugün bir kez daha baktım. Şubatta yazıyor yeni kayıtlar için. Nedir bu acelem bilmem ama ben bir an önce kayıt yaptırmak istiyordum. Neden böyle bir değişiklik oldu acaba? Bu konuda bilgisi olanlar var mı?

Re: Kayıt tarihleri mi değişti?
değişiklik yok arkadaşım 2.dönem yeni kayıt tarihleri zaten 8 şubat-19 şubat tarihleri arasındaydı.ve hala da öyle anlayacagın bi degişiklik yok yani..
Bazen susmak gerekiyormuş,bazen bomboş bakmak gerekiyormuş hayatın yalanlarına. Anlamaya çalışmak saçmalık.!Anlamadan yaşamak gerekiyormuş..Ama bazen Unutmak gerekiyormuş unutulma pahasına.zaman değilmiş gideni getiren. Aslında zamanmış var olanı götüren.
Teşekkür ederim eço. Anlaşılan bir ay daha uzadı
Neyse hayırlısı olsun.....

uzayan sadece sınav takvimi. 16-17 ocak tarihlerinde yapılması planlanan aöl sınavını 1 hafta daha ileriye aldılar uzun lafın kısası bu şuan için seni ilgilendirmiyor kripton
sen sadece 8 şubatı bekle 

Bazen susmak gerekiyormuş,bazen bomboş bakmak gerekiyormuş hayatın yalanlarına. Anlamaya çalışmak saçmalık.!Anlamadan yaşamak gerekiyormuş..Ama bazen Unutmak gerekiyormuş unutulma pahasına.zaman değilmiş gideni getiren. Aslında zamanmış var olanı götüren.
eweteço yazdı:uzayan sadece sınav takvimi. 16-17 ocak tarihlerinde yapılması planlanan aöl sınavını 1 hafta daha ileriye aldılar uzun lafın kısası bu şuan için seni ilgilendirmiyor kriptonsen sadece 8 şubatı bekle

PurpLe LiLy_
Kendi kafalarından değiştiriyorlar işte.
Yanmakta Güzeldir Bazen.
Yakan değerliyse..
Yakan değerliyse..