Kayıt tarihleri mi değişti?

Herşey serbest...
Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye

Kayıt tarihleri mi değişti?

Mesaj gönderen kripton » 30 Ara 2009, 21:23

Arkadaşlar ben ilk defa açık liseye kayıt yaptıracağım. Ocak ayında idi kayıt tarihi. Ama açıköğretimin sitesine bugün bir kez daha baktım. Şubatta yazıyor yeni kayıtlar için. Nedir bu acelem bilmem ama ben bir an önce kayıt yaptırmak istiyordum. Neden böyle bir değişiklik oldu acaba? Bu konuda bilgisi olanlar var mı?

Resim

Kullanıcı avatarı
eço
Çırak

Re: Kayıt tarihleri mi değişti?

Mesaj gönderen eço » 30 Ara 2009, 21:27

değişiklik yok arkadaşım 2.dönem yeni kayıt tarihleri zaten 8 şubat-19 şubat tarihleri arasındaydı.ve hala da öyle anlayacagın bi degişiklik yok yani..
Bazen susmak gerekiyormuş,bazen bomboş bakmak gerekiyormuş hayatın yalanlarına. Anlamaya çalışmak saçmalık.!Anlamadan yaşamak gerekiyormuş..Ama bazen Unutmak gerekiyormuş unutulma pahasına.zaman değilmiş gideni getiren. Aslında zamanmış var olanı götüren.

Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye

Mesaj gönderen kripton » 30 Ara 2009, 21:33

Teşekkür ederim eço. Anlaşılan bir ay daha uzadı :( Neyse hayırlısı olsun.....
Resim

Kullanıcı avatarı
eço
Çırak

Mesaj gönderen eço » 30 Ara 2009, 21:39

uzayan sadece sınav takvimi. 16-17 ocak tarihlerinde yapılması planlanan aöl sınavını 1 hafta daha ileriye aldılar uzun lafın kısası bu şuan için seni ilgilendirmiyor kripton :) sen sadece 8 şubatı bekle :D
Bazen susmak gerekiyormuş,bazen bomboş bakmak gerekiyormuş hayatın yalanlarına. Anlamaya çalışmak saçmalık.!Anlamadan yaşamak gerekiyormuş..Ama bazen Unutmak gerekiyormuş unutulma pahasına.zaman değilmiş gideni getiren. Aslında zamanmış var olanı götüren.

LiLy_
Doktor

Mesaj gönderen LiLy_ » 31 Ara 2009, 15:26

eço yazdı:uzayan sadece sınav takvimi. 16-17 ocak tarihlerinde yapılması planlanan aöl sınavını 1 hafta daha ileriye aldılar uzun lafın kısası bu şuan için seni ilgilendirmiyor kripton :) sen sadece 8 şubatı bekle :D
ewet
Resim

PurpLe LiLy_

My Maraz
Uzman Doktor

Mesaj gönderen My Maraz » 02 Oca 2010, 08:59

Kendi kafalarından değiştiriyorlar işte.
Yanmakta Güzeldir Bazen.
Yakan değerliyse..

“Serbest Kürsü” sayfasına dön