AOL DE SINAVA İLK DEFA GİREN İÇİN

Herşey serbest...
diablo_57
Doktor

AOL DE SINAVA İLK DEFA GİREN İÇİN

Mesaj gönderen diablo_57 » 09 Oca 2010, 21:47

aol de sınava ilk defa giricem kımlık ve sınava gırış belgesi haricin de öğrenci kimlik kartı lazım olur mu su an da benım yok eğer lazım oluyosa kaç günde çıkartılır.

akbaba
Doktor

Re: AOL DE SINAVA İLK DEFA GİREN İÇİN

Mesaj gönderen akbaba » 09 Oca 2010, 21:50

öğrenci kimlik kartını hemen çıkartıyolar yarım saat bile sürmüyo ama yanında vesikalık fotoğraf götürmen lazım
yaşlanarak değil yaşayarak tecrübe kazanılır,zaman insanları değil armutları olgunlaştırır. PEYAMİ SAFA

eLLaa
Asistan

Mesaj gönderen eLLaa » 09 Oca 2010, 21:53

Sinav suresi 30 dk dimi?
BöCek oLmayi KabuLLenenLer
eziLdiklerinde Sikayet etmemeLidirLer..(;

akbaba
Doktor

Mesaj gönderen akbaba » 09 Oca 2010, 21:55

hayır 1:30 ya da 2 saat tam hatırlayamadım ama ikisinden biri
yaşlanarak değil yaşayarak tecrübe kazanılır,zaman insanları değil armutları olgunlaştırır. PEYAMİ SAFA

SRNarin
Uzman Doktor

Mesaj gönderen SRNarin » 09 Oca 2010, 21:59

akbaba yazdı:hayır 1:30 ya da 2 saat tam hatırlayamadım ama ikisinden biri
Turkiyede nasiL sistem biLmiyorum ama avrupada her ders icin 30 dk. kac dersten giriyorsan ona gore saat diLimi ..
Toplam Dönemi : 8 AOL'de Okuduğu Dönem : 7
Toplam Kredi : 184 Ortak Kredi : 91

SRNarin
Uzman Doktor

Mesaj gönderen SRNarin » 09 Oca 2010, 22:01

diablo_57 yazdı:aol de sınava ilk defa giricem kımlık ve sınava gırış belgesi haricin de öğrenci kimlik kartı lazım olur mu su an da benım yok eğer lazım oluyosa kaç günde çıkartılır.
Zannetmiyorum cunku nufus cuzdanin ve giris belgen yeterli oluyor .. onun haricinde birsey istemiyorlar ..

akbaba
Doktor

Mesaj gönderen akbaba » 09 Oca 2010, 22:03

SRNarin yazdı:
diablo_57 yazdı:aol de sınava ilk defa giricem kımlık ve sınava gırış belgesi haricin de öğrenci kimlik kartı lazım olur mu su an da benım yok eğer lazım oluyosa kaç günde çıkartılır.
Zannetmiyorum cunku nufus cuzdanin ve giris belgen yeterli oluyor .. onun haricinde birsey istemiyorlar ..
bazı hocalar pek önemsemiyo

DiRiLiS

Mesaj gönderen DiRiLiS » 18 Oca 2010, 01:04

Merhaba arkadaşlar doğru yeremi yazıyorum bilmiyorum ama sizlere bir sorum olucak yardımcı olursanız sevinirim.. Ben 1996 yılında okuduğum endüstri meslek lisesinin son sınıfından maddi sorunlarımdan dolayı ayrıldım.. torna tesviye bölümündeydim ve o dönemde kredili sistem mevcuttu.. amacım üniversite okumak ve bu yüzden liseyi dışardan bitirmek istiyorum.. ama nereye başvuracağımı ve bana nelerin gerekli olduğunu bilmiyorum bu konuda geniş bilgi verebilicek arkadaşlar varsa yardımlarını bekliyorum.. şimdiden tşk ederim..

SRNarin
Uzman Doktor

Mesaj gönderen SRNarin » 18 Oca 2010, 09:18

DiRiLiS yazdı:Merhaba arkadaşlar doğru yeremi yazıyorum bilmiyorum ama sizlere bir sorum olucak yardımcı olursanız sevinirim.. Ben 1996 yılında okuduğum endüstri meslek lisesinin son sınıfından maddi sorunlarımdan dolayı ayrıldım.. torna tesviye bölümündeydim ve o dönemde kredili sistem mevcuttu.. amacım üniversite okumak ve bu yüzden liseyi dışardan bitirmek istiyorum.. ama nereye başvuracağımı ve bana nelerin gerekli olduğunu bilmiyorum bu konuda geniş bilgi verebilicek arkadaşlar varsa yardımlarını bekliyorum.. şimdiden tşk ederim..
Buradan bakabilirsiniz
Nasil kayit olunur nereye gidilmesi gerekiyor ne gibi sartlar var hepsi burada anlatilmis .. Rabbim yardimciniz oLsun ;)

“Serbest Kürsü” sayfasına dön