AOL DE SINAVA İLK DEFA GİREN İÇİN
AOL DE SINAVA İLK DEFA GİREN İÇİN
aol de sınava ilk defa giricem kımlık ve sınava gırış belgesi haricin de öğrenci kimlik kartı lazım olur mu su an da benım yok eğer lazım oluyosa kaç günde çıkartılır.
Re: AOL DE SINAVA İLK DEFA GİREN İÇİN
öğrenci kimlik kartını hemen çıkartıyolar yarım saat bile sürmüyo ama yanında vesikalık fotoğraf götürmen lazım
yaşlanarak değil yaşayarak tecrübe kazanılır,zaman insanları değil armutları olgunlaştırır. PEYAMİ SAFA
Sinav suresi 30 dk dimi?
BöCek oLmayi KabuLLenenLer
eziLdiklerinde Sikayet etmemeLidirLer..(;
eziLdiklerinde Sikayet etmemeLidirLer..(;
hayır 1:30 ya da 2 saat tam hatırlayamadım ama ikisinden biri
yaşlanarak değil yaşayarak tecrübe kazanılır,zaman insanları değil armutları olgunlaştırır. PEYAMİ SAFA
Turkiyede nasiL sistem biLmiyorum ama avrupada her ders icin 30 dk. kac dersten giriyorsan ona gore saat diLimi ..akbaba yazdı:hayır 1:30 ya da 2 saat tam hatırlayamadım ama ikisinden biri
Toplam Dönemi : 8 AOL'de Okuduğu Dönem : 7
Toplam Kredi : 184 Ortak Kredi : 91
Zannetmiyorum cunku nufus cuzdanin ve giris belgen yeterli oluyor .. onun haricinde birsey istemiyorlar ..diablo_57 yazdı:aol de sınava ilk defa giricem kımlık ve sınava gırış belgesi haricin de öğrenci kimlik kartı lazım olur mu su an da benım yok eğer lazım oluyosa kaç günde çıkartılır.
bazı hocalar pek önemsemiyoSRNarin yazdı:Zannetmiyorum cunku nufus cuzdanin ve giris belgen yeterli oluyor .. onun haricinde birsey istemiyorlar ..diablo_57 yazdı:aol de sınava ilk defa giricem kımlık ve sınava gırış belgesi haricin de öğrenci kimlik kartı lazım olur mu su an da benım yok eğer lazım oluyosa kaç günde çıkartılır.
Merhaba arkadaşlar doğru yeremi yazıyorum bilmiyorum ama sizlere bir sorum olucak yardımcı olursanız sevinirim.. Ben 1996 yılında okuduğum endüstri meslek lisesinin son sınıfından maddi sorunlarımdan dolayı ayrıldım.. torna tesviye bölümündeydim ve o dönemde kredili sistem mevcuttu.. amacım üniversite okumak ve bu yüzden liseyi dışardan bitirmek istiyorum.. ama nereye başvuracağımı ve bana nelerin gerekli olduğunu bilmiyorum bu konuda geniş bilgi verebilicek arkadaşlar varsa yardımlarını bekliyorum.. şimdiden tşk ederim..
Buradan bakabilirsinizDiRiLiS yazdı:Merhaba arkadaşlar doğru yeremi yazıyorum bilmiyorum ama sizlere bir sorum olucak yardımcı olursanız sevinirim.. Ben 1996 yılında okuduğum endüstri meslek lisesinin son sınıfından maddi sorunlarımdan dolayı ayrıldım.. torna tesviye bölümündeydim ve o dönemde kredili sistem mevcuttu.. amacım üniversite okumak ve bu yüzden liseyi dışardan bitirmek istiyorum.. ama nereye başvuracağımı ve bana nelerin gerekli olduğunu bilmiyorum bu konuda geniş bilgi verebilicek arkadaşlar varsa yardımlarını bekliyorum.. şimdiden tşk ederim..
Nasil kayit olunur nereye gidilmesi gerekiyor ne gibi sartlar var hepsi burada anlatilmis .. Rabbim yardimciniz oLsun