merabaaaaaaa

Foruma Yeni Katılan Arkadaşlar, Kendiniz Burdan Tanıtınız. Not: İsim, Yaş, Şehir Şeklinde...
Kullanıcı avatarı
saLLy
Uzman Doktor

Re: merabaaaaaaa

Mesaj gönderen saLLy » 31 Mar 2008, 19:18

ayy wersinlerde kitaplarımızı kendimiz alırızz sorun deil..yterkii wersinlerr

߀$İKTA$

sumeyye
Uzman Doktor

Mesaj gönderen sumeyye » 31 Mar 2008, 21:57

arkadaşlar yaw haklısınız gelsin biz alırız ama buda haksızlık ya zaten bişey anlayamıyoruz en azından zamanımız olurdu biraz çabalardık anlamaya :x
BENİ SEV DİYE SEVMEDİM SENİ,SEVSENDE SEVMESENDE SEVİYORUM SENİ((ZEYNEP));)

Kullanıcı avatarı
karasimsek0277
Yardımcı Uzman

Mesaj gönderen karasimsek0277 » 31 Mar 2008, 22:36

sumeyye yazdı:arkadaşlar yaw haklısınız gelsin biz alırız ama buda haksızlık ya zaten bişey anlayamıyoruz en azından zamanımız olurdu biraz çabalardık anlamaya :x
arkadaşlar eğer bi işte çalışmıyorsanız, 1 ayda kalsa, bu dersleri verirsiniz. yani biraz azim ya. ama çalışan arkadaşlar varsa, tabi onlara bişey diyemem. yorgun argın işten gelip, bide ders çalışmak çok zor geliyordur ama benim gibi evde oturanlar lütfen fazla mızıldamasın. beterin beteri var dimi ama :lol:
Kimseye Asla Olduğundan Fazla Değer Verme, DEĞMEZ ...

Kullanıcı avatarı
saLLy
Uzman Doktor

Mesaj gönderen saLLy » 31 Mar 2008, 23:16

karasimsek0277 yazdı:
sumeyye yazdı:arkadaşlar yaw haklısınız gelsin biz alırız ama buda haksızlık ya zaten bişey anlayamıyoruz en azından zamanımız olurdu biraz çabalardık anlamaya :x
arkadaşlar eğer bi işte çalışmıyorsanız, 1 ayda kalsa, bu dersleri verirsiniz. yani biraz azim ya. ama çalışan arkadaşlar varsa, tabi onlara bişey diyemem. yorgun argın işten gelip, bide ders çalışmak çok zor geliyordur ama benim gibi evde oturanlar lütfen fazla mızıldamasın. beterin beteri var dimi ama :lol:
haklısın sonuna kadar......işllh werecezz...
߀$İKTA$

sumeyye
Uzman Doktor

Mesaj gönderen sumeyye » 01 Nis 2008, 08:41

saLLy yazdı:
karasimsek0277 yazdı:
haklısın sonun
a kadar......işllh werecezz...
evt dogru.ben bi işte çalışmıyorum ama 3.4 kadarda evde olamıyorum akşamda çok yorgun oluyorum ama inş çalışıp vercez butun dersleri :lol:

Kullanıcı avatarı
cuneytt69

Mesaj gönderen cuneytt69 » 02 Nis 2008, 23:14

Kitaplar bu 10 Nisan dan itibaren halk eğitimlerde olacak. Bazı kitaplar değişmiş.elinde Eski olanlara pek itibar etmesin. Ders çalışma konusunda ben de iki laf etmek istiyorum. Zannedersem çoğumuz ders çalışamama problemi yüzünden buradayız. Her zaman birilerinden tavsiye alıp bize uygun olmadığı kanısına varırız. Doğrudur. Çünkü herkesin yöntemi farklıdır. Her şeyden önce bu lise diplomasını almayı çok istemeliyiz. O zaman ders çalışmaya da vakit bulur, anlamadığımız konuları anlatacak elemanlar da buluruz, saatlerce anlayamadığımız konuları okuyarak kafa patlatmayı da öğreniriz.
Herkese başarılar
cuneyt

Kullanıcı avatarı
karasimsek0277
Yardımcı Uzman

Mesaj gönderen karasimsek0277 » 03 Nis 2008, 07:47

cuneytt69 yazdı:Kitaplar bu 10 Nisan dan itibaren halk eğitimlerde olacak. Bazı kitaplar değişmiş.elinde Eski olanlara pek itibar etmesin. Ders çalışma konusunda ben de iki laf etmek istiyorum. Zannedersem çoğumuz ders çalışamama problemi yüzünden buradayız. Her zaman birilerinden tavsiye alıp bize uygun olmadığı kanısına varırız. Doğrudur. Çünkü herkesin yöntemi farklıdır. Her şeyden önce bu lise diplomasını almayı çok istemeliyiz. O zaman ders çalışmaya da vakit bulur, anlamadığımız konuları anlatacak elemanlar da buluruz, saatlerce anlayamadığımız konuları okuyarak kafa patlatmayı da öğreniriz.
Herkese başarılar
cuneyt

cüneyt sonuna kadar haklısın. ben hep şuna inanırım: İNSAN İSTEDİKTEN SONRA HERŞEYİ BAŞARIR :lol: bu zamanda üniversite mezunları bile iş bulamazken, en azından bi lise diplomamız olsun bari demi :x

Kullanıcı avatarı
saLLy
Uzman Doktor

Mesaj gönderen saLLy » 03 Nis 2008, 11:37

cüneyt sonuna kadar haklısın. ben hep şuna inanırım: İNSAN İSTEDİKTEN SONRA HERŞEYİ BAŞARIR :lol: bu zamanda üniversite mezunları bile iş bulamazken, en azından bi lise diplomamız olsun bari demi :x[/quote]
yaa bana 6tane wermişer kitap...bunun eski olup olamadığını nasıl anlıcamm :? :?
߀$İKTA$

sumeyye
Uzman Doktor

Mesaj gönderen sumeyye » 03 Nis 2008, 11:40

evt arkş haklısınız ama arkş verdiği fikirlerde yarıyo bana :) bida benim bildiğime gora halk egitimlerde arta kalan kitaplar oluyo ben bi kaçtane istedim verdiler sizde deneseniz ii olur arkş :)
sende hg cuneyt :wink:

Kullanıcı avatarı
karasimsek0277
Yardımcı Uzman

Mesaj gönderen karasimsek0277 » 03 Nis 2008, 11:42

saLLy yazdı:cüneyt sonuna kadar haklısın. ben hep şuna inanırım: İNSAN İSTEDİKTEN SONRA HERŞEYİ BAŞARIR :lol: bu zamanda üniversite mezunları bile iş bulamazken, en azından bi lise diplomamız olsun bari demi :x
yaa bana 6tane wermişer kitap...bunun eski olup olamadığını nasıl anlıcamm :? :?[/quote]

kitabın ilk sayfalarında ne zaman basıldığı yazar. ordan öğrenebilirsin

sumeyye
Uzman Doktor

Mesaj gönderen sumeyye » 03 Nis 2008, 11:46

arkş bedeki kitaplar 2007 başlarında basılmış ders notları defişmişmi gerçekten

Kullanıcı avatarı
karasimsek0277
Yardımcı Uzman

Mesaj gönderen karasimsek0277 » 03 Nis 2008, 11:49

sumeyye yazdı:arkş bedeki kitaplar 2007 başlarında basılmış ders notları defişmişmi gerçekten
arkadaşlar neden http://www.aol.meb.gov.tr adresini takip etmiyorsunuz???
sadece sağlık bilgisi 1-2 ve coğrafya 1-2 kitaplarının müfredatı değişmiş. onlarda nisanın 10unda gelecekmiş... açık lise okuyorsanız, lütfen biraz bu konuda haberdar olun, lütfen :roll:

sumeyye
Uzman Doktor

Mesaj gönderen sumeyye » 03 Nis 2008, 11:51

yaw vala haklısın ama ben daha tam ogrenemedim bu aol yi :lol: ii benim o iki kitapta bitmiş :)

Kullanıcı avatarı
karasimsek0277
Yardımcı Uzman

Mesaj gönderen karasimsek0277 » 03 Nis 2008, 11:54

sumeyye yazdı:yaw vala haklısın ama ben daha tam ogrenemedim bu aol yi :lol: ii benim o iki kitapta bitmiş :)
canım o zaman sürekli http://www.aol.meb.gov.tr adresine gir. orda zaten herşey yazıyo

sumeyye
Uzman Doktor

Mesaj gönderen sumeyye » 03 Nis 2008, 11:54

tmm oldu canım

“Kendinizi Tanıtın” sayfasına dön