sorunu tam anlamadım sümeyye. yani biyolojiyi evde anlıyosun ama sınava girincemi unutuyosunsumeyye yazdı:karaşimşek ben biyoloji 1 i biliyorum fakat sınavda nasıl oluyo anlamıyorum ama 2 kez oluyo kalıyorumkonuyuda ii öğrendiğime inanıyorum sence ne yapmalıyım bu seferde geçemezsem yandım hem alanımım derslerinden bitanesi
yardım edin arkşşş
canım bende dil ve anlatım 3-4-5-6 alan derslerdi ama 5er kredileri vardısaLLy yazdı:arkadaşlar dil ve anlatım dersi sözelde alan mı....kaç kredilikk bidee sölermisiniz..haa bide edbytt
teşekkür edrm..saol...bendede alan derslerii ama 4kredlk ondan sordum....((eşt ağrlk))hesap yapıodumda kndi kendimee...karasimsek0277 yazdı:canım bende dil ve anlatım 3-4-5-6 alan derslerdi ama 5er kredileri vardısaLLy yazdı:arkadaşlar dil ve anlatım dersi sözelde alan mı....kaç kredilikk bidee sölermisiniz..haa bide edbytt
hesaplarda kolay gelsin canım. belki krediler alana göre değişiyo olabilir. benim alanım yabancı dil, belki o yüzden 5er kredileri var bendesaLLy yazdı:teşekkür edrm..saol...bendede alan derslerii ama 4kredlk ondan sordum....((eşt ağrlk))hesap yapıodumda kndi kendimee...karasimsek0277 yazdı:canım bende dil ve anlatım 3-4-5-6 alan derslerdi ama 5er kredileri vardısaLLy yazdı:arkadaşlar dil ve anlatım dersi sözelde alan mı....kaç kredilikk bidee sölermisiniz..haa bide edbytt
benimde alan dersm 4kredi..bazılrnda 5de oluo....aysegul55 yazdı:benimde alan derslerim...onun içinmiki acep..![]()