20 MAYIS
Re: 20 MAYIS
2qün sora demek istedin cnm sanırım...20mayıs"mı 19mayısmı???[[[unutmayızzzYasemin yazdı:sınavdan tam bir gün sonra doğum günüm unutmayınnn sakınnnnn![]()
![]()
![]()
![]()
߀$İKTA$
1 yıl daha yaşlanacaksın desene
kaça yaşına baıyosun?
bende aranıza yeni katıldım 19 mayıs doumgünümde senden bi gün önce 
hş azra aramıza burdaki insanlar gerçekten çok sucak insanlar site sıkıcı olabilir ama insanları gerçekten vazgeçilmez insanlarazra yazdı:bende aranıza yeni katıldım 19 mayıs doumgünümde senden bi gün önce
BENİ SEV DİYE SEVMEDİM SENİ,SEVSENDE SEVMESENDE SEVİYORUM SENİ((ZEYNEP));)
- karasimsek0277
- Yardımcı Uzman
selam canım, hoşgeldim. umarım iyi vakit geçirirsin. elimizden geldiğince yardımcı oluruz sanaazra yazdı:bende aranıza yeni katıldım 19 mayıs doumgünümde senden bi gün önce
Kimseye Asla Olduğundan Fazla Değer Verme, DEĞMEZ ...
- fatihsaki9
- Doktor
Hepinizin doğum günü şimdiden kutlu olsun (yasemin ve azra arkadaşlarım) sınavdan sonra giremem fln siteye iyik doğdunuz =)
herkese teşkürler çok saolun site gerçekten içler acısı umarım ileride düzelir 
tsk ederim fatih
buarada hoşgeldin azra site acayip bayık bi site ben önceden cok takiliyodum sonradan msjlar silinince biraktim arada bi bakiyorum (fena ortaliği karistirirdim onuda belirteyim)
ultra ben 1989 doğumlu yum yani 19 uma giricem
azra sen kaç doğumlusun? 
Take me to the deep oceans!
dogum gunun kutlu olsun azra nice yıllaraaaaaaaaazra yazdı:bende aranıza yeni katıldım 19 mayıs doumgünümde senden bi gün önce
dogum gunun kutlu olsun yaseminYasemin yazdı:sınavdan tam bir gün sonra doğum günüm unutmayınnn sakınnnnn![]()
![]()
![]()
![]()