işte bu tebrikler.ckurt yazdı:tarih6 85 dil ve anlatım7 95 edebiyat6 100 coğrafya6 95 dil ve anlatım6 100 coğrafya7 95 sosyoloji 90 mantık 85 ortalama 5.00
Sınav sonuçlarımız buraya :)
Re: Sınav sonuçlarımız buraya :)
herkesi tebrik ederim arkadaşlar
benimde daha ilk sınavımdı ve bütün derslerimden geçmişim çok sevindim
darısı mayıs sınavına
darısı mayıs sınavına
ALAN : SOSYAL BİLİMLER
TOPLAM DÖNEM : 8 AOL : 7
TOPLAM KREDİ : 168 ALAN KREDİ : 89
TOPLAM DÖNEM : 8 AOL : 7
TOPLAM KREDİ : 168 ALAN KREDİ : 89
MoRKedi yazdı:herkesi tebrik ederim arkadaşlar
darısı mayıs sınavına
İnşAllah! Darısı Mayısa...
25 Kredide ben almışım
Kaldı 15 kredi 
Fen liseli değilizki umudumuz olsun,Anadolu liseli değilizki havamız olsun,Biz Açık liseliyiz Allah yardımcımız olsun 
-
cikcikgribi
- Uzman
vay be maşallah ne cevherler varmış. nazar değmesin. ckurt helal
e madem bu kadar iiyisiniz ne işiniz var burda 
cikcikgribi yazdı:vay be maşallah ne cevherler varmış. nazar değmesin. ckurt helale madem bu kadar iiyisiniz ne işiniz var burda
Bu kadar iyi olmak için buradayız zaten...
-
cikcikgribi
- Uzman
benide aranıza alın o zamanJoQeR yazdı:cikcikgribi yazdı:vay be maşallah ne cevherler varmış. nazar değmesin. ckurt helale madem bu kadar iiyisiniz ne işiniz var burda
Bu kadar iyi olmak için buradayız zaten...
Gel aga buyur...
-
cikcikgribi
- Uzman
geldimJoQeR yazdı:Gel aga buyur...
olsun bende 1. dönem böyleydim alışırsın kaçıncı dönemin bilmiyorum gerçi ama:)Maol yazdı:En tembeliniz benim sanırım![]()
![]()
benim de 9dersten 1'ı zayıf oda ingilizce gitti 3puan
"Çalışmadan öğrenmeden yorulmadan Rahat
yaşama yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler;Önce ONURLARINI sonra HÜRRİYETLERİNİ daha sonra GELECEKLERİNİ kaybetmeye mahkumdur"
M.KEMAL ATATÜRK..
yaşama yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler;Önce ONURLARINI sonra HÜRRİYETLERİNİ daha sonra GELECEKLERİNİ kaybetmeye mahkumdur"
M.KEMAL ATATÜRK..
arkadaşalar ben sayısalı seçtim.ama özel ders almadan yapamıcam.o sebepten alanımı değiştirmek istiyorum.sosyal bil hariç hangisine girsem die kararsızım.tarih i yapamıyorum.sevmiyorm çnkü.hangi alan daha kolay olur?genel kültür den de sadece öss de yetenek sınavıyla girilebiliomuş sadece.kararsızım.3. dönemim çalışmadığım için 54 kredim var.b u böle gitmez.alan değiştirmezzm uzar çnkü.yardımcı olun lütfen. 
En son ekilem... tarafından 26 Şub 2010, 15:29 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
- deerrryyaaa
- Uzman Doktor
türkçe-matematik bölümüne geçebilirsinekilem... yazdı:arkadaşalar ben sayısalı seçtim.ama özel ders almadan yapamıcam.o sebepten alanımı değiştirmek istiyorum.sosyal bil hariç hangisine girsem die kararsızım.tarih i yapamıyorum.sevmiyorm çnkü.hangi alan daha kolay olur?genel kültür den de sadece öss de yetenek sınavıyla girilebiliomuş sadece.kararsızım.3. dönemim çalışmadığım için 54 kredim var.b u böle gitmez.alan değiştirmezzm uzar çnkü.yardımcı olun lütfen.
nihayet mezun
diploma puanı:74,25
en fazla toplam 8 dönmde bitmesi lazım lisenin.türkçe-mat. bölümü daha kolay olur sayısaldan dimi?biri anlatmadan yapamıyorum işte kahretsin.genel kültürde öss de yetenek sınavı ile giriş varmış sadece.öle duydum bi bildin var mı?deerrryyaaa yazdı:türkçe-matematik bölümüne geçebilirsinekilem... yazdı:arkadaşalar ben sayısalı seçtim.ama özel ders almadan yapamıcam.o sebepten alanımı değiştirmek istiyorum.sosyal bil hariç hangisine girsem die kararsızım.tarih i yapamıyorum.sevmiyorm çnkü.hangi alan daha kolay olur?genel kültür den de sadece öss de yetenek sınavıyla girilebiliomuş sadece.kararsızım.3. dönemim çalışmadığım için 54 kredim var.b u böle gitmez.alan değiştirmezzm uzar çnkü.yardımcı olun lütfen.
Yabancı dile gel 
bende mat-3 ile geometri-1 den kalmışım matemetiği seviyorum ama zorlanıyorum
bu yüzden kayıt yenilemede sözele geçicem galiba
bu yüzden kayıt yenilemede sözele geçicem galiba
yaşlanarak değil yaşayarak tecrübe kazanılır,zaman insanları değil armutları olgunlaştırır. PEYAMİ SAFA