yaf ben çok merak ettim ..kulağıma söylesenpelin_sitem yazdı:canım diğer arkadaşlarımızında cevabını bekliyorum bakalım neler diyeceklernivli_83 yazdı:ya ben anlamadım sorunun cevabı tam olarak ne...??? kız niye öldürmüş?*

yaf ben çok merak ettim ..kulağıma söylesenpelin_sitem yazdı:canım diğer arkadaşlarımızında cevabını bekliyorum bakalım neler diyeceklernivli_83 yazdı:ya ben anlamadım sorunun cevabı tam olarak ne...??? kız niye öldürmüş?*
daha başka neler söylenecek bakalımHaQaN yazdı:Aşık olan kızın kardeşi büyük ihtimal kendi annesini oldürmüştür ve cenaze törenine erkek olarak katılmıştır e haliyle kızda bunu öğrenince hem aşkı gerçek olmadığı için hemde annesini öldürdüğü için kız kardeşini öldürmüştür
buralarda harcanıyorsun senHaQaN yazdı:çok manyak senaryo yazdım
My Maraz yazdı:sor
aynen bende böyle düşündümares-@ yazdı:bence kız annesinin ölüsüne gelen o çocugu tekrar görebilmek için kardesini de öldürmüştür nasılsa annesinin cenazesine geldine göre kardesinin de cenazesine gelme ihtimali yüksektir yani böylece cocuklda tanısma imkanı bulmus olacaktırsallamasyon da olsa ben böle düşündüm