Neresi? Üsküdarın neresinde?JoKeR yazdı:Taa anasının gözüne vermişler!!!!! Oooffffffff!!!!
sınav yerleri
Re: sınav yerleri
ALTYAPISINDA -DÜRÜSTLÜK - OLMAYAN HER EYLEM, BAŞARISIZLIKLA SONUÇLANIR.
FATİH VOLKAN YENİTÜRK.
FATİH VOLKAN YENİTÜRK.
istediğin yere veriyorlar mı? ben de arasam benimkini de değiştirselereagle67 yazdı:Bende ,niye hep aynı mahalleye gönderiyorsunuz demiştim,birde bu sabah aradım,ne oldu sınav yerleri diye..
Hem yerleri değiştirdiler,hemde bu sabah yayınlandı.Ocak sınavındada oturduğum mahalledeki adamlarla karşılaşmak istemiyorum dedim,herkes ayrı yere dağıtıldı.Yerim güzel...Bizim Tuzlada Şifalı suların yanında oooh taararam tararam
Yok ben mahalle değişirse iyi olur dedim ,okadar,ayrıca sınav bölgesini onlar değiştirmez.Sınav bölgesini güncellemek öğrencinin sorumluluğundadır,kayıt yenileme tarihinden sınava 15-20 gün kalıncaya kadar seçimini ve güncellemeni yapabilirsin.
ALTYAPISINDA -DÜRÜSTLÜK - OLMAYAN HER EYLEM, BAŞARISIZLIKLA SONUÇLANIR.
FATİH VOLKAN YENİTÜRK.
FATİH VOLKAN YENİTÜRK.
Ben Sultantepe'deyim. Adamlar Çengelköy'e vermişler...eagle67 yazdı:Neresi? Üsküdarın neresinde?JoKeR yazdı:Taa anasının gözüne vermişler!!!!! Oooffffffff!!!!
Otobüsle mi gideceğim şimdi yav!
- colin_erkan
- Doktor
tabikide bayrampaşa sınav yerim 
CeHeNNeM Buz TuTana Kadar BAYRAMPAŞALIYIZ....!!!
(2008 yılında foruma ilk üye olduğumda atmıştım bu imzayı malesef Bayrampaşadan ayrıldım ama bir gün tekrar geri döneceğim...)
(2008 yılında foruma ilk üye olduğumda atmıştım bu imzayı malesef Bayrampaşadan ayrıldım ama bir gün tekrar geri döneceğim...)
kocaeli merkezzzzz de
istanbulda oturuom ama sınav kayıt yerim kocaeli
3 otobüs deişicemya
istanbulda oturuom ama sınav kayıt yerim kocaeli
3 otobüs deişicemya
Adı : EMİNE ESRA Soyadı : YARDIMLI
Okul / Alan - Bölüm : AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / TÜRKÇE MATEMATİK
Öğrencilik Durumu :MEZUN
Diploma Notu : 81,41
Mezuniyet Donemi : 2009-2 Diploma Tarihi : 17.05.2010[img][/img]
Okul / Alan - Bölüm : AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / TÜRKÇE MATEMATİK
Öğrencilik Durumu :MEZUN
Diploma Notu : 81,41
Mezuniyet Donemi : 2009-2 Diploma Tarihi : 17.05.2010[img][/img]
örnek mahallesinde.. eski sınav yerim.. başka bi yer verselerdi eyiydi
Kırklareli Üniversitesi <3
oohh be şükürler olsun
merkezdeyim ohh beeee

merkezdeyim ohh beeee
"Çalışmadan öğrenmeden yorulmadan Rahat
yaşama yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler;Önce ONURLARINI sonra HÜRRİYETLERİNİ daha sonra GELECEKLERİNİ kaybetmeye mahkumdur"
M.KEMAL ATATÜRK..
yaşama yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler;Önce ONURLARINI sonra HÜRRİYETLERİNİ daha sonra GELECEKLERİNİ kaybetmeye mahkumdur"
M.KEMAL ATATÜRK..