ünv. kazandık ama son sınav sonuçları belli olmadı

Forumumuzda yer almayan konu ve başlıkları burada oluşturabilirsiniz.

baris_60
Uzman

ünv. kazandık ama son sınav sonuçları belli olmadı

Mesaj gönderen baris_60 » 13 Ağu 2010, 13:41

Resim

Arkadaşlar bilenler vardır benim durumumu 2.dönem sınavında kredilerimi fazlası ile tamalamıştım ancak geometri 8 alan dersinden sınava giremediğim için 3 . döneme kalmıştım. Şimdi ünv. yerleştirme sonuçlarıda açıklandı belki çokçok güzel bi bölüm değil ama benim istediğim bir ünv. ye gitmeyi hak kazandım. Buraya kadar herşey güzel ancak şöyle bir durum var ösym kayıt tarihini 7 eylülde bitiriyor ve a.o.l. sitesinde sınav sonuçları 8 eylülde açıklanacak diyor. Benim sınavdan kaç puan aldığımın pek bir önemi yokken sadece o sınava girip çıkmam yeterli olduğu halde bu hesaba göre kayıt dönemini kaçırıyorum. Ne dersiniz yaparlarmı bi kolaylık yoksa göz göre göre gittimi bizim ünv. hayalleri :cry:

Fen liseli değilizki umudumuz olsun,Anadolu liseli değilizki havamız olsun,Biz Açık liseliyiz Allah yardımcımız olsun :)

Kullanıcı avatarı
gülbeyaz
Doçent

Re: ünv. kazandık ama son sınav sonuçları belli olmadı

Mesaj gönderen gülbeyaz » 13 Ağu 2010, 15:22

yapma arkadaşım neden sönsün hayallerin tamam işlerini doğru düzgün yapmıyorlar ama insanları bu derece mağdur etmezler herhalde sadece bizim sitede bu kadar kişi bekliyorsa bilmediğimiz ne kadar insan vardır aynı durumda olan sadece sabretmek lazım hem bir arkadaşın söylediğine göre erken açıklanacakmış sonuçlar.takma kafana

bu arada tebrik ederim

baris_60
Uzman

Mesaj gönderen baris_60 » 13 Ağu 2010, 16:13

Telefonla arayıp sorduğumda erken açıklanabilir ama kesin bişey yok dedi oradaki görevli :s
Fen liseli değilizki umudumuz olsun,Anadolu liseli değilizki havamız olsun,Biz Açık liseliyiz Allah yardımcımız olsun :)

KARAHAN_
Doktor
İletişim:

Mesaj gönderen KARAHAN_ » 13 Ağu 2010, 16:31

Belki çoğumuz biliyordur ama bilmeyenler için söylemek istiyorum.
Açık Öğretim Lisesi Müdürlükleri kaç öğrencisinin Ünv. sınavına girdiğini ve kaç puan alıp yerleştiği hakkında ellerinde dökümanlı bilgiye sahipler..
Yani şunu demek istiyorum biz kendimizi takip ederken onlar hepimizi takip ediyorlar..

aol.sitesinden ( sayısal veriler) kısmından bilgilere ulaşabilirsiniz..
Öğrenmek akıntıya karşı kürek çekmektir. Durduğun an geri gidersin. ( Benjamin )

“Yeni Forum Konuları Oluşturun” sayfasına dön