rebelboy199 yazdı:bu sınavdan sonra bir tane daha sınav olur senede 5 sınav harika yaa lise mezunu kalmasın ne biçim iştir anlamadım![]()
![]()
ek sınav
-
cikcikgribi
- Uzman
Re: ek sınav
ek sınaaaaaaaaaaaaaaaavvv yapılyyyyyyooooooooooooo
arkdaşlar ek sınav yapılyoooo duydnzmuuuuuuuuuuuuuuu 
Sağır sultan duydu handeHANDE yazdı:arkdaşlar ek sınav yapılyoooo duydnzmuuuuuuuuuuuuuuu
Öğrenmek akıntıya karşı kürek çekmektir. Durduğun an geri gidersin. ( Benjamin )
tm karahan ya heycandn .) yanlız şimdide dersı verıp vermme heycnı sardı tek ders o da geo 2 veremzsm yandmmm acaba yardım flan edrlermı kımsenn hakkında yenk ıstemyrm ama konya selçuğu kazndm off offffff
Durumunu bilmiyorum fakat muaf olma durumun yokmu?HANDE yazdı:tm karahan ya heycandn .) yanlız şimdide dersı verıp vermme heycnı sardı tek ders o da geo 2 veremzsm yandmmm acaba yardım flan edrlermı kımsenn hakkında yenk ıstemyrm ama konya selçuğu kazndm off offffff
Öğrenmek akıntıya karşı kürek çekmektir. Durduğun an geri gidersin. ( Benjamin )
Senin durumunda olan çok öğrenci var umarım birşeyler yaparlar.HANDE yazdı:maalesef bu ıkncı grsm olcak