geometri1 ve muafiyet
geometri1 ve muafiyet
Arkadaşlar bi sorum olcak cevaplarsanız sevinirim.Geometri-1 dersi benim zorunlu dersim.Mayısta olan sınava girdim fakat başarısız oldum.Ağustosda tekrar seçtim diğer derslerden sınava girdim ama geometri-1 dersinin sınavına giremedim.Benim başarısız derslerimde geometri-1 dersi 2 kere başarısız yazıyor.Yani diyeceğim şu eğer ben eylüldeki ek sınavdada geometri-1 dersini seçersem muaf oluyormuyum?Yoksa 3 kere seçtğim ama 2 kere girdiğim için muaf olamıyormuyum?Biraz karışık oldu ama ilgilenirseniz çok sevinceğim.
-
- Uzman
Re: geometri1 ve muafiyet
siteye öğrenci girişi yaptıktan sonra, soldaki menüden başarısız dersler bölümüne gir.
geometri orda kaç defa yazıyor ? 2 kere mi yazılmış. 1 kere mi ? karşılığında da GİRDİ diye yazıyor mu ?
2 kere yazıyorsa muhtemelen bu ek sınavda da geometri dersinden sınava girersen muaf olursun
geometri orda kaç defa yazıyor ? 2 kere mi yazılmış. 1 kere mi ? karşılığında da GİRDİ diye yazıyor mu ?
2 kere yazıyorsa muhtemelen bu ek sınavda da geometri dersinden sınava girersen muaf olursun
''3 kez sınava girdiği halde başarılı olunamamışsa '' muaf olunur. Siz 2 kez seçmiş fakat 1 kez sınava girmişsiniz. Bu durumda 1 kez başarısız olmuş sayılırsınız.
Öğrenmek akıntıya karşı kürek çekmektir. Durduğun an geri gidersin. ( Benjamin )
başarısız derslerde geometri iki kere yazıyor ama birinin karşısında girdi diğerinde girmedi yazıyor ama yinede o ders başarısız olarak sayılmış çünkü altdaki başarısız ders kredisine o da eklenmiş yani bu sınavda seçersem 3.olacak muaf olurmuyum ki?
Bu mantıkla hareket edecek olursak, ek sınava girecek arkadaşların çoğunluğu geometri veya başka ortak dersten muaf olmak için giriyor.
o zaman kayıt yeniler ve Ankara'ya gitmeye hiç gerek kalmaz. O kadar yol,masrafa hiç gerek yoktur.
Ben mantık çerçevesinde cevap veriyorum soruna. Bu senin yaşadığın durum şuan sorunu okuyan arkadaşların başına gelmediği için net bir cevap bulman zor. Belki bulursun fakat zaman dar bir an evvel cevap bulunması gereken bir konu.
Vereceğim numarayı arayarak daha detaylı bir bilgi alabilirsin. 0312 444 83 83
Başarılar.
o zaman kayıt yeniler ve Ankara'ya gitmeye hiç gerek kalmaz. O kadar yol,masrafa hiç gerek yoktur.
Ben mantık çerçevesinde cevap veriyorum soruna. Bu senin yaşadığın durum şuan sorunu okuyan arkadaşların başına gelmediği için net bir cevap bulman zor. Belki bulursun fakat zaman dar bir an evvel cevap bulunması gereken bir konu.
Vereceğim numarayı arayarak daha detaylı bir bilgi alabilirsin. 0312 444 83 83
Başarılar.
Öğrenmek akıntıya karşı kürek çekmektir. Durduğun an geri gidersin. ( Benjamin )
-
- Uzman
zaten ders seçme işlemi yapılamıyor artık. kaldırdılar