Kaydım silikken yeni kayıt yaptırabilir miyim

Herşey serbest...
he-man
Yardımcı Asistan

Kaydım silikken yeni kayıt yaptırabilir miyim

Mesaj gönderen he-man » 25 Ağu 2010, 09:15

Ben baya bi zaman önce (2008 yılında) açık öğretime kayıt olmuştum ama sadece bi kere sınava girdim yani hiç ilgilenmedim sayılır,doğal olarak kayıt falanda yenilemedim.

Şimdi benim kaydım silik durumda ve ben yeniden açık liseye yazılmak istiyorum,bu durumda ne yapmam gerekir.Yeni kayıt yaptırsam olur mu ? Aşağıdaki açıklama kafamı karıştırdı,en iyisi yeniden kayıt olayım diyorum,sorun olur mu :mrgreen:

d) Açık Öğretim Lisesinde kayıtlı ancak; öğrencilik durumu “silik” olanların başvuruları(Form C):
Form C ile kayıt yaptıracak öğrenciler; (Açık Öğretim Lisesine kayıt yaptırdıktan sonra en az 2 dönem üst üste kayıt yenilemeyen öğrenciler);
a) Kayıt ücretinin yatırıldığını gösteren belgenin aslı.
Not: Halk Eğitimi Merkezi Müdürlükleri sistemden “silik öğrenci form C işlemi” ile kayıt yapacaklardır. Açık Öğretim Lisesi Müdürlüğüne bu öğrencilerle ilgili, belgesiz form C öğrenci listesi ve kayıt ücreti olarak bankaya yatırdıkları 40,00 TL’lik banka dekontu haricinde hiçbir dosya ve evrak gönderilmeyecektir.

aol'de okuduğu dönem:5

toplam kredi: 121 /alan kredisi:64

sosyal bilimler

MuhammedEmin
Yardımcı Uzman

Re: Kaydım silikken yeni kayıt yaptırabilir miyim

Mesaj gönderen MuhammedEmin » 25 Ağu 2010, 13:18

senin için sorun olmaz yeni kayıt yaptırman gerekiyor yeni kayıt parasını yatırıp dekont u bulunduğun yerdeki halk eğitim merkezine gittiğinde ve silik olduğunu sölediğinde hiç bir belge gerekmeden senin işlemlerini yapacaklardır yeni kayıt bitmeden kaydını yaptırmanı tavsiye ederim.Başarılar Şimdiden.
Okul / Alan - Bölüm : AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / TÜRKÇE MATEMATİK
Öğrencilik Durumu : MEZUN
Toplam Dönemi : 8 AOL'de Okuduğu Dönem : 3
Toplam Kredi : 207 Alan Kredi : 84

Mezuniyet Tarihi : 09/08/2010
Diploma Notu : 67,07

he-man
Yardımcı Asistan

Mesaj gönderen he-man » 25 Ağu 2010, 19:01

MuhammedEmin yazdı:senin için sorun olmaz yeni kayıt yaptırman gerekiyor yeni kayıt parasını yatırıp dekont u bulunduğun yerdeki halk eğitim merkezine gittiğinde ve silik olduğunu sölediğinde hiç bir belge gerekmeden senin işlemlerini yapacaklardır yeni kayıt bitmeden kaydını yaptırmanı tavsiye ederim.Başarılar Şimdiden.
herşeye en baştan başlayacağım değil mi :mrgreen: devam etme yok yani,çünkü tek sınava girmiştim ve başarısız olmuştum,bu durum karşıma çıksın istemiyorum :mrgreen:

sosyal bilimler

he-man
Yardımcı Asistan

Mesaj gönderen he-man » 29 Ağu 2010, 15:28

Unearthed yazdı:Bankaya kayıt parasını yatırıp öğrenci numaran ve şifren ile bulunduğun halk eğitim merkezine gidip kayıt yenileme tarihleri arasında durumunu aktif hale getirteceksin silik form-c işlemi yani kayıt yenileme başladı 16 ağustostan itibaren :)
öğrenci numaramı ve şifremi nerden öğrenebilirim :mrgreen:

sosyal bilimler

KARAHAN_
Doktor
İletişim:

Mesaj gönderen KARAHAN_ » 29 Ağu 2010, 15:51

Öğrenci numarası ile değil TC.kimlik numarası ile bankaya para yatırıyorsun.
Öğrenmek akıntıya karşı kürek çekmektir. Durduğun an geri gidersin. ( Benjamin )

deniz177

Mesaj gönderen deniz177 » 02 Eyl 2010, 21:48

hocam banada yardımcı olabilirmsniz bende açık öğretim imam tahipte okuyorum tecilim bittiği için benden yeni tecil istiyorlar yaptırabilirmym yoksa askeremi ğitcez

“Serbest Kürsü” sayfasına dön