Aşkımı itiraf ediyorm
- Yağmur damlaları
- Onursal Üye
Re: Aşkımı itiraf ediyorm

Unutma!Yalnız başına beni yıkabilen tek kişi sensin.
Anneliğin mukaddesliği gece yarısı uyandığı uykudadır.
Deliyi adam edemeyiz ama adamı deli ederiz!
Dost acı söyleyen değil,acıyı tatlı dille söyleyebilendir!
Ya insana gül ver yada gülüver.
Anneliğin mukaddesliği gece yarısı uyandığı uykudadır.
Deliyi adam edemeyiz ama adamı deli ederiz!
Dost acı söyleyen değil,acıyı tatlı dille söyleyebilendir!
Ya insana gül ver yada gülüver.
Kime güzel bir söz söylesem onα αşık olduğumu sanıyor.. Oysα ben onlαrα değil, o sözü söylerken hαyαl ettiğim kişiye αşığım.........
sus ve itaat et !
Görmezden Gelişlerim, Aptala Yatışlarım Kaybetme Korkumdan Değil; Karşımdakinin Yalan Söyleme Kapasitesine Olan Merakımdandır...
Görmezden Gelişlerim, Aptala Yatışlarım Kaybetme Korkumdan Değil; Karşımdakinin Yalan Söyleme Kapasitesine Olan Merakımdandır...
waay güzelBiradam yazdı:Kime güzel bir söz söylesem onα αşık olduğumu sanıyor.. Oysα ben onlαrα değil, o sözü söylerken hαyαl ettiğim kişiye αşığım.........
Kırklareli Üniversitesi <3
Teşekkürler:DGüListaN yazdı:waay güzelBiradam yazdı:Kime güzel bir söz söylesem onα αşık olduğumu sanıyor.. Oysα ben onlαrα değil, o sözü söylerken hαyαl ettiğim kişiye αşığım.........
sus ve itaat et !
önemli olan söylenen değil ,söyleyebilmendir.. yani aşık olmak şart değil kendini bir aşık kabul edersen gerçekten ,,ne söylersen söyle aşk çıkar o tatlı dilden..
zeytin siyahıydı ZEYD'in gözleri....
evt:dadaasu yazdı:önemli olan söylenen değil ,söyleyebilmendir.. yani aşık olmak şart değil kendini bir aşık kabul edersen gerçekten ,,ne söylersen söyle aşk çıkar o tatlı dilden..
sus ve itaat et !