AOL'den YGS ye gelen puan ?
-
onur.gamze
AOL'den YGS ye gelen puan ?
arkadaslar Acik Ogretim Lisesi'nden menzun olup YGS sinavina girdigimde, AOL'den gelen bi okul puani varmi acaba ? ornegin: normal liseler'den menzun olupta YGS'ye girdigimizde ve aldigimiz puanin ustune , Okuldan gelen ek puan eklenir. peki Acik Ogretimden ek puan geliyor mu yoksa gelmiyor mu ?

Re: AOL'den YGS ye gelen puan ?
bak bu benimde kafama takılan bir soru olmuştur ama cevabı bilmiyorum malesef ,normal lisede minimum 45 geliyor max 90 aöl nasıl olur orası muallak 
- muhammet38
- Çırak
gelir merak etmeyin
Okul / Alan - Bölüm : AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / ALAN YOK
Öğrencilik Durumu : MEZUN
Toplam Kredi : 193
Öğrencilik Durumu : MEZUN
Toplam Kredi : 193
gelirde ne gelir böyle belirsizlik olmaz kimuhammet38 yazdı:gelir merak etmeyin
Nasıl bir puan geleceği derslerden aldığımız notlara ve AÖL öğrencilerinin YGS'de alacağı başarıya bağlı. Yani sınava girip başarısız olan her öğrenci bizim Ortaöğretim Başarı Puanımızı düşürecek, tabi bizde başarısız olursak diğer Açık Liselileri öyle. Sistem böyle malesef, okulun genel başarısı en önemli etken gelecek puanda...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
hadi canım şaka yapıyorsunuz binlerce aöl'li sınava girecek ve ortak bir puan verilecek yandık desenizeemrahk yazdı:Nasıl bir puan geleceği derslerden aldığımız notlara ve AÖL öğrencilerinin YGS'de alacağı başarıya bağlı. Yani sınava girip başarısız olan her öğrenci bizim Ortaöğretim Başarı Puanımızı düşürecek, tabi bizde başarısız olursak diğer Açık Liselileri öyle. Sistem böyle malesef, okulun genel başarısı en önemli etken gelecek puanda...
bu sadc aölle alakalı değil örgün eğitimde de aynısı yapılır okulun başarısına göre gelir puanmerhan yazdı:hadi canım şaka yapıyorsunuz binlerce aöl'li sınava girecek ve ortak bir puan verilecek yandık desenizeemrahk yazdı:Nasıl bir puan geleceği derslerden aldığımız notlara ve AÖL öğrencilerinin YGS'de alacağı başarıya bağlı. Yani sınava girip başarısız olan her öğrenci bizim Ortaöğretim Başarı Puanımızı düşürecek, tabi bizde başarısız olursak diğer Açık Liselileri öyle. Sistem böyle malesef, okulun genel başarısı en önemli etken gelecek puanda...
haberleri kontrol ederseniz düz iselerde başarısız öğrencilere sınava girmeyin diyebaskı yapıyorlar