aol kredi hakkında yardım rica ediyorum

Her Konuda Tartışabilirsiniz
ques1

aol kredi hakkında yardım rica ediyorum

Mesaj gönderen ques1 » 29 Nis 2011, 05:37

öncellikle herkeze merhaba forumunuza yeni kayıt oldum ve arayıpta bulamadığım soruların cevaplarını burda bulacağıma eminim :)

fazla uzatmadan konuya geçmek istiyorum ve direk sorumu soruyorum :D ben ne zaman mezun olucam :D kredi yöntemi nasıl hesaplanıyor hala anlamış değilim
192 kredi elde etmek gerektiğini biliyorum fakat nasıl hesaplıycağım ?
80+31: 111 eder
192-111: 81
kısacası liseyi bitirebilmem için 81 kredi daha mı toplamam gerek ?
malum askerliğim geldi ve okulu bitirmeden gitmek istemiyorum

Okul / Alan - Bölüm : AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / SOSYAL BİLİMLER
Öğrencilik Durumu : AKTİF
Toplam Dönemi : 6 AOL'de Okuduğu Dönem : 4
Toplam Kredi : 80 Alan Kredi : 31

2. sorum ise
lise bitti diyelim ve ben üniversite'de okumak istiyorum malum ailede tek tembel ben çıktım ^^ herkez yurt dışı masterını yaptı askerliğini yaptı işini kurdu çalışıyor
sosyal bilimlerde direk sınavsız olarak 2 yıllık geçiş hakkım varmı
2yıllık geçiş hakkım varsa bunu meslekki yönde seçebiliyormuyum örneğin grafik tasarım ile ilgili bir üniversite bölümüne girebilirmiyim

ve can alıcı soru: Bilgisayarla çok haşır neşir biriyim Türkiyede daha sayılı kişilerde varken şirketimizde ben bilgisayar başında uraşır dururdum ve halada bilgisayar konusunda çok bilgili biriyim gerek php gerek html gerek css gerek VB dillerinde başarılıyım
lakin bilgisayar bölümünü okuyabilmem için üniversitede matematik konusunda çok iyi düzeyde olmak gerektiğini duydum
ve malesefki ben daha çarpım tablosunu bile bilmiyorum (tabikide bunda benim bir suçum yok öğretmenlerimden çok dayak yedim ve beni matematik dersinden soğutmuşlardı zamanında) fakat sözelim çok kuvettlidir
kısacası bilgisayar bölümünde gerçektende matematik arıyorlarmı ?

şimdiden herkeze teşekkürler

Kullanıcı avatarı
gülbeyaz
Doçent

Re: aol kredi hakkında yardım rica ediyorum

Mesaj gönderen gülbeyaz » 29 Nis 2011, 09:13

ques1 yazdı:öncellikle herkeze merhaba forumunuza yeni kayıt oldum ve arayıpta bulamadığım soruların cevaplarını burda bulacağıma eminim :)

fazla uzatmadan konuya geçmek istiyorum ve direk sorumu soruyorum :D ben ne zaman mezun olucam :D kredi yöntemi nasıl hesaplanıyor hala anlamış değilim
192 kredi elde etmek gerektiğini biliyorum fakat nasıl hesaplıycağım ?
80+31: 111 eder
192-111: 81
kısacası liseyi bitirebilmem için 81 kredi daha mı toplamam gerek ?
malum askerliğim geldi ve okulu bitirmeden gitmek istemiyorum

Okul / Alan - Bölüm : AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / SOSYAL BİLİMLER
Öğrencilik Durumu : AKTİF
Toplam Dönemi : 6 AOL'de Okuduğu Dönem : 4
Toplam Kredi : 80 Alan Kredi : 31

2. sorum ise
lise bitti diyelim ve ben üniversite'de okumak istiyorum malum ailede tek tembel ben çıktım ^^ herkez yurt dışı masterını yaptı askerliğini yaptı işini kurdu çalışıyor
sosyal bilimlerde direk sınavsız olarak 2 yıllık geçiş hakkım varmı
2yıllık geçiş hakkım varsa bunu meslekki yönde seçebiliyormuyum örneğin grafik tasarım ile ilgili bir üniversite bölümüne girebilirmiyim

ve can alıcı soru: Bilgisayarla çok haşır neşir biriyim Türkiyede daha sayılı kişilerde varken şirketimizde ben bilgisayar başında uraşır dururdum ve halada bilgisayar konusunda çok bilgili biriyim gerek php gerek html gerek css gerek VB dillerinde başarılıyım
lakin bilgisayar bölümünü okuyabilmem için üniversitede matematik konusunda çok iyi düzeyde olmak gerektiğini duydum
ve malesefki ben daha çarpım tablosunu bile bilmiyorum (tabikide bunda benim bir suçum yok öğretmenlerimden çok dayak yedim ve beni matematik dersinden soğutmuşlardı zamanında) fakat sözelim çok kuvettlidir
kısacası bilgisayar bölümünde gerçektende matematik arıyorlarmı ?

şimdiden herkeze teşekkürler
öncelikle toplam kredine bakacaksın senin toplam kredin 80 ve aln kredin olan 31 bu 80 kredinin içindedir yani senin mezun olman için 112 kredi toplman gerekiyor kabaca bir hesap yaparsak her sınavdan 30 alacağını düşünürsek önümüzdeki sene mayıs ayında mezun olabilirsin tabi temmuzdaki sınava girebiliyorsan bu sene

ques1

Re: aol kredi hakkında yardım rica ediyorum

Mesaj gönderen ques1 » 29 Nis 2011, 18:01

teşekkürler :)

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön