2011 EK SINAV KONUSU [11 EYLÜL] -- [25 EYLÜL]
Re: 2011 EK SINAV İÇİN MAİL ve DİLEKÇE ATALIM [HERKES İÇERİ]
banada sınavın erken acıklanma ihtimalinin oldugunu söylediler ama herkese farklı seylermi söylüyorlar yani:(
Facede ki açık öğretim lisesi sayfasında böyle bir şey paylaşılmıştı aynen koyuyorum arkadaşlar..
Arkadaşlar, Ek Sınav İle İlgili Resmi Olmayan Bir Sitede Duyuru Buldum. Duyuru Aynen Şöyle;
FLAŞ HABER
Merak ve heyecanla beklenen "Açık Lise Ek Sınav Hakkı ve 2011 ek sınav tarihleri" belirlendi. Resmi açıklama iki gün içerisinde Açık Öğretim Lisesi resmi web sitesi http://www.aol.meb.gov.tr'den yapılacak. Buna göre: Açık Öğretim ve Mesleki Açık Öğretim Lisesi'nden mezun olma aşamasında olanlar için EK SINAV HAKKI TANINDI.
Ek sınav hakkından yaralanmak için Açık Lise öğrencilerinini 8 dönemi tamamlamış olması ve mezuniyet için en fazla 30 kredi eksiğinin bulunması, Mesleki Açık Lise öğrencilerinin ise en fazla 40 kredi eksiğinin bulunması gerekiyor. Bu şartı taiıyanlar ek sınav hakkı için başvuruda bulunabilecekler.
Ek sınavlar için başvurular 26 Ağustos 2011'den itibaren yapılacak ve başvurusu kabul edilen öğrenciler 11 Eylül 2011 Pazar günü sadece Ankara'daki sınav merkezlerinde yapılacak olan sınavlara katılacaklar.
Özetle:
Ek sınav hakkından yararlanabilmek için: Ek sınav hakkından yararlanmak için 8 dönemi tamamlamış olmak; Açık Liseliler için sadece 30 kredi eksiği; Mesleki Açık Liseliler için en çok 40 kredi eksiği bulunmak.
Başvuru tarihi: 26 Ağustos 2011
Sınav tarihi: 11 Eylül 2011
Sınav merkezi: Ankara
( Bu bilgi resmi değil ve doğrulanmamıştır )
( Fatih )
Arkadaşlar, Ek Sınav İle İlgili Resmi Olmayan Bir Sitede Duyuru Buldum. Duyuru Aynen Şöyle;
FLAŞ HABER
Merak ve heyecanla beklenen "Açık Lise Ek Sınav Hakkı ve 2011 ek sınav tarihleri" belirlendi. Resmi açıklama iki gün içerisinde Açık Öğretim Lisesi resmi web sitesi http://www.aol.meb.gov.tr'den yapılacak. Buna göre: Açık Öğretim ve Mesleki Açık Öğretim Lisesi'nden mezun olma aşamasında olanlar için EK SINAV HAKKI TANINDI.
Ek sınav hakkından yaralanmak için Açık Lise öğrencilerinini 8 dönemi tamamlamış olması ve mezuniyet için en fazla 30 kredi eksiğinin bulunması, Mesleki Açık Lise öğrencilerinin ise en fazla 40 kredi eksiğinin bulunması gerekiyor. Bu şartı taiıyanlar ek sınav hakkı için başvuruda bulunabilecekler.
Ek sınavlar için başvurular 26 Ağustos 2011'den itibaren yapılacak ve başvurusu kabul edilen öğrenciler 11 Eylül 2011 Pazar günü sadece Ankara'daki sınav merkezlerinde yapılacak olan sınavlara katılacaklar.
Özetle:
Ek sınav hakkından yararlanabilmek için: Ek sınav hakkından yararlanmak için 8 dönemi tamamlamış olmak; Açık Liseliler için sadece 30 kredi eksiği; Mesleki Açık Liseliler için en çok 40 kredi eksiği bulunmak.
Başvuru tarihi: 26 Ağustos 2011
Sınav tarihi: 11 Eylül 2011
Sınav merkezi: Ankara
( Bu bilgi resmi değil ve doğrulanmamıştır )
( Fatih )
Onunla gülmek dünyanın en güzel şeyidir, siz bilmezsiniz. (:
Aöl MEZUN!
Aöf - Kamu Yönetimi
resmi site harici olan hiçbir duyuruya inanmayın.. daha sonra face'ten kaldırdılar zaten o duyuruyu.
gelişmeleri resmi siteden takip edelim arkadaşlar, kafamızı doğruluğu belli olmayan haberlerle karıştırmayalım.
gelişmeleri resmi siteden takip edelim arkadaşlar, kafamızı doğruluğu belli olmayan haberlerle karıştırmayalım.
yo hala duruyor. ama sonuçlar açıklanmadan sınav tarihini bile kararlaştırmış olamazlar dimi.. ben yine de sizlerle paylaşmak istedim.
Aöl MEZUN!
Aöf - Kamu Yönetimi
zaten yazının ciddi olmadığı belli benceEflâ yazdı:yo hala duruyor. ama sonuçlar açıklanmadan sınav tarihini bile kararlaştırmış olamazlar dimi.. ben yine de sizlerle paylaşmak istedim.

26 ağustos'da başvurular başlayacak yazmışlar, bu imkansız çünkü o gün bayram tatiline çıkmadan önceki son iş günü.
biz sadece resmi sitedeki duyuruları ciddiye alalım.
hıhım öyle yapalım (:
Aöl MEZUN!
Aöf - Kamu Yönetimi
bu kaçıncı yazışım bilmiyorum ama telaşa gerek yok
bekleyelim az kaldı...

- Yağmur damlaları
- Onursal Üye
hadi inşAllah hayırlısıyla.
En son Yağmur damlaları tarafından 17 Ağu 2011, 09:53 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Unutma!Yalnız başına beni yıkabilen tek kişi sensin.
Anneliğin mukaddesliği gece yarısı uyandığı uykudadır.
Deliyi adam edemeyiz ama adamı deli ederiz!
Dost acı söyleyen değil,acıyı tatlı dille söyleyebilendir!
Ya insana gül ver yada gülüver.
DİLANETES verdiğin baglantıyı tıkladım ama acıılmadı ben telefonu pc baglayır nete girdiğim için oluyor rica etsem ne yazdıgı bana yazamısınız arkadaslar 

- Yağmur damlaları
- Onursal Üye
y_yesim yazdı:DİLANETES verdiğin baglantıyı tıkladım ama acıılmadı ben telefonu pc baglayır nete girdiğim için oluyor rica etsem ne yazdıgı bana yazamısınız arkadaslar
Yazımız tarihi itibarıyla ek sınav çalışmaları devam etmektedir.Ek sınavın yapılmasına karar vermesi durumunda www.aol.meb.gov.tr adresinden sınav şartları ve kimlerin sınava girebileceği yayınlanacaktır.
www.aol.meb.gov.tr adresinden takip ediniz
Bilgilerinize rica olunur.
Yeşim arkadaşım işte bu mail gelmiş arkadaşa.
ders çalışın arkadaşlar şu siteden bir kişinin bile mezun olamaması beni gerçekten çok üzer
YAĞMUR DAMLALARI ve DİLANTES arkadasım cok tsk ederim mutlaka ek sınav yapacaklardır ama üni kayıtlar baslamadan önce olması önemlii:(
- Yağmur damlaları
- Onursal Üye
evet Allah yardımcınız olsun.
ek sınav olduğunda üniversite kayıtlarına yetişmemesi gibi bir durum olmaz..
mazeretli kayıtlarına bile olsa yetiştirirler bizi, ek sınavın amacı bu değil mi sonuçta ?
ben ocak ayında ygs'ye başvururken sormuştum, ek sınav olursa kayıtlara yetişir mi diye. "eğer ek sınav olursa şayet, kesin yetişiyor üni kayıtlarına" demişlerdi halk eğitimde.
ama 3. sınav sonuçlarını açıklamamaları çok zaman kaybettiriyor,
mesela benim muhtemelen geo 1-2 ve mat-2 ek sınav derslerim. ama matematikten geçmiş olma ihtimalim var. o yüzden sınav sonuçları açıklanana kadar sadece geo çalışacağım, matematiği geçtiysem zaman kaybetmiş olmamak için.
oysa sınav sonuçlarını açıklamış olsalar, herkes ek sınav derslerini bilse zaman kaybetmezdik böyle. belki matematiği de geçemedim, o da epey uzun çalışma süresi gerektiriyor.
yani şu 3. dönem açıklansa da bir rahatlasak arkadaşlar
ek sınavı ondan sonra duyururlar zaten.
mazeretli kayıtlarına bile olsa yetiştirirler bizi, ek sınavın amacı bu değil mi sonuçta ?
ben ocak ayında ygs'ye başvururken sormuştum, ek sınav olursa kayıtlara yetişir mi diye. "eğer ek sınav olursa şayet, kesin yetişiyor üni kayıtlarına" demişlerdi halk eğitimde.
ama 3. sınav sonuçlarını açıklamamaları çok zaman kaybettiriyor,
mesela benim muhtemelen geo 1-2 ve mat-2 ek sınav derslerim. ama matematikten geçmiş olma ihtimalim var. o yüzden sınav sonuçları açıklanana kadar sadece geo çalışacağım, matematiği geçtiysem zaman kaybetmiş olmamak için.
oysa sınav sonuçlarını açıklamış olsalar, herkes ek sınav derslerini bilse zaman kaybetmezdik böyle. belki matematiği de geçemedim, o da epey uzun çalışma süresi gerektiriyor.

yani şu 3. dönem açıklansa da bir rahatlasak arkadaşlar