Meslek lisesine gecis hakkinda bilgi verirmisiniz birde meslek lisesinde puan kirilmasi gibi bir durum var mi?
Simdiden tesekkurler ...
Meslek lisesi hakkinda?
Re: Meslek lisesi hakkinda?
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
yalnız,ben düzden mesleğe geçmek istiyorum.ayrıca dilekçe hakkında da bilgi alabilir miyim? ilk defa vereceğim dilekçe. ben çocuk gelişimi okul öncesi istiyorum. Üniversite sorunu çeker miyim? puan kırılmasından endişeliyim. Kırılıyor mu?
Anladım, soruna kesin bir dille cevap vereyim. Öncelikle aşağıda verdiğim linkten iline ve semtine yakın meslek lisesinden Çocuk Gelişimi bölümü'ne Açık Lise dersleri veriliyor mu diye bak;
http://www.aol.meb.gov.tr/aolweb/yykurum_kontenjan.aspx
Gelelim geçiş işlemi nasıl olacak durumuna;
Gitmek istdiğin yüzyüze eğitim veren meslek lisesinin Açık Lise'den sorumlu idarecisine bizzat başvurup, AÖL'den MAÖLe geçiş yapmak istiyorum diyeceksin. Onlar sana dilekçe yazdıracak veya dilekçe verip doldurtacak. Sonra bankaya kayıt veya kayıt yenileme ücretinin yatırıldığına dair dekontu isteyecek ve geçişini sağlayacak. Artık dilekçeler Ankara'ya değil, bizzat meslek lisesine verilecek...
http://www.aol.meb.gov.tr/aolweb/yykurum_kontenjan.aspx
Gelelim geçiş işlemi nasıl olacak durumuna;
Gitmek istdiğin yüzyüze eğitim veren meslek lisesinin Açık Lise'den sorumlu idarecisine bizzat başvurup, AÖL'den MAÖLe geçiş yapmak istiyorum diyeceksin. Onlar sana dilekçe yazdıracak veya dilekçe verip doldurtacak. Sonra bankaya kayıt veya kayıt yenileme ücretinin yatırıldığına dair dekontu isteyecek ve geçişini sağlayacak. Artık dilekçeler Ankara'ya değil, bizzat meslek lisesine verilecek...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
Çok teşekkür ederim.
peki yüz yüze eğitim hafta içleri de var mı? yoksa sadece hafta sonları mı?
Her okulun kendi kararı bu durum. %90 gibi bir oranlahaftasonu yapıyorlar. Bazı okulların gece bileeğitim verdiğiniduyduğum için hepsi haftasonu eğitim veriyor demem yanlış olur...Aysern yazdı:peki yüz yüze eğitim hafta içleri de var mı? yoksa sadece hafta sonları mı?
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
Peki Son kayit tarihi nezaman? Ona gore basvurucam.