Erkek arkadaşım ticaret lisesli terk, yani tasdikname almış zamanında sallamamış okulu. Şimdi hayatını düzene sokmak istiyor. Sorularıma yardımcı olursanız beni büyük bir stresten kurtaracaksınız zira acık öğretim lisesi kayıtları yakında sona eriyor. elimizi cabuk tutmalıyız.
1. Ticaret yani meslek lisesi tasdiknamesi almış bir adam , genel acıköğretim lisesine kayıt yaptırabilir mi ? Bu olursa süper olacak cünkü üniversite hedefi sinema - tv.
2. hadi dediler yok yavrum acık öğretimi ticaret lisesi olarak bitireceksin. bu adam üni sınavına girse sinema - tv bölümü secebilir mi? secemez mi? seçerse hayvani bir puan kıyımı ile karşılaşır mı? yani üni sınavında 20 30 puan falan mı kesliyor alan dışı tercihte?
3. Eğer seçemezse, bu adam tic lisesi mezunu olunca öss den hangi bölümleri tercih edebilir. ( puan kırılmadan . )
Bizim dileğimiz genel düz liseye acık öğretimden kayıt yaptırabilmek. Umarım mümkündür. Hassas bir konu olduğu için açıklayıcı bilgilendirme yapacak arkadaşlar cevaplarsa sevinirim. Sağolun.
Ticaret lisesi terk öğrenci ve genel liseye kayıt ACİL!
Re: Ticaret lisesi terk öğrenci ve genel liseye kayıt ACİL!
Bende anadolu ticaret lisesi terktim açıkliseye kayıt oldum,oluyor yani.esas kız yazdı:Erkek arkadaşım ticaret lisesli terk, yani tasdikname almış zamanında sallamamış okulu. Şimdi hayatını düzene sokmak istiyor. Sorularıma yardımcı olursanız beni büyük bir stresten kurtaracaksınız zira acık öğretim lisesi kayıtları yakında sona eriyor. elimizi cabuk tutmalıyız.
1. Ticaret yani meslek lisesi tasdiknamesi almış bir adam , genel acıköğretim lisesine kayıt yaptırabilir mi ? Bu olursa süper olacak cünkü üniversite hedefi sinema - tv.
2. hadi dediler yok yavrum acık öğretimi ticaret lisesi olarak bitireceksin. bu adam üni sınavına girse sinema - tv bölümü secebilir mi? secemez mi? seçerse hayvani bir puan kıyımı ile karşılaşır mı? yani üni sınavında 20 30 puan falan mı kesliyor alan dışı tercihte?
3. Eğer seçemezse, bu adam tic lisesi mezunu olunca öss den hangi bölümleri tercih edebilir. ( puan kırılmadan . )
Bizim dileğimiz genel düz liseye acık öğretimden kayıt yaptırabilmek. Umarım mümkündür. Hassas bir konu olduğu için açıklayıcı bilgilendirme yapacak arkadaşlar cevaplarsa sevinirim. Sağolun.
Evet geçiş yapabilir düz liseye, önceden dönem sorunu vardı belli bir sene okuyan geçemiyordu ama Haziran ayı itibariyle bu durum kaldırıldı, isteyen geçiş yapabiliyor...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
bnde düz liseden açık liseye geçmek istiyorum 3. sınıfım 3ten mi devam edicem eğer açık liseye geçersem istediğim zaman kayıt yaptırabilir miyim?
16 Eylülde 1. dönem yeni kayıtları bitiyor.Bu tarihe kadar geçebilirsin yada 2. dönemde de kayıt yaptırabilirsin.23 Ocak – 03 Şubat 2012 2. dönem yeni kayıt tarihleri...mstf yazdı:bnde düz liseden açık liseye geçmek istiyorum 3. sınıfım 3ten mi devam edicem eğer açık liseye geçersem istediğim zaman kayıt yaptırabilir miyim?
Kaldığın yerden devam edersin açık liseye...

Kanadının altına sığınacak bir kuş arayan eskimiş saçak gibiyim sensiz,
Ya da bütün balinaların kıyıya vurup intihar ettiği bir deniz...
16 Eylülde 1. dönem yeni kayıtları bitiyor.Bu tarihe kadar geçebilirsin yada 2. dönemde de kayıt yaptırabilirsin.23 Ocak – 03 Şubat 2012 2. dönem yeni kayıt tarihleri...Yns yazdı:mstf yazdı:bnde düz liseden açık liseye geçmek istiyorum 3. sınıfım 3ten mi devam edicem eğer açık liseye geçersem istediğim zaman kayıt yaptırabilir miyim?
Kaldığın yerden devam edersin açık liseye...[/quote teşekrler peki 3 ve 4 ü aynı anda bitirebilir miyim?

- Yağmur damlaları
- Onursal Üye
Hayır bitiremezsiniz.mstf yazdı:16 Eylülde 1. dönem yeni kayıtları bitiyor.Bu tarihe kadar geçebilirsin yada 2. dönemde de kayıt yaptırabilirsin.23 Ocak – 03 Şubat 2012 2. dönem yeni kayıt tarihleri...Yns yazdı:mstf yazdı:bnde düz liseden açık liseye geçmek istiyorum 3. sınıfım 3ten mi devam edicem eğer açık liseye geçersem istediğim zaman kayıt yaptırabilir miyim?
Kaldığın yerden devam edersin açık liseye...[/quote teşekrler peki 3 ve 4 ü aynı anda bitirebilir miyim?
Unutma!Yalnız başına beni yıkabilen tek kişi sensin.
Anneliğin mukaddesliği gece yarısı uyandığı uykudadır.
Deliyi adam edemeyiz ama adamı deli ederiz!
Dost acı söyleyen değil,acıyı tatlı dille söyleyebilendir!
Ya insana gül ver yada gülüver.
Anneliğin mukaddesliği gece yarısı uyandığı uykudadır.
Deliyi adam edemeyiz ama adamı deli ederiz!
Dost acı söyleyen değil,acıyı tatlı dille söyleyebilendir!
Ya insana gül ver yada gülüver.