merhaba aranıza yenı katıldım bıraz bılgı almak ıstıyorum yardımcı olursanız sevınırım.
-lise2 den ve lise3 ten birer dersten kaldım ve türkçe-matematik alanındayım..4 yıl uzerinden mezun oluyormusun..onumuzdekı universite sınavına gırmek ıstıyorum..en kısa surede mezun olmam gerekıyor..bu yuzden secmem gereken alan hangısı olmalı ve açık lise sınavlarında basarılı olursam bu yıl içinde mezun olabilirmiyim.
-sınavlarda basarılı oldugumu dusunursek bu yıl mezun olabılmek ıcın kac kredi almalıyım.
yardım ederseniz sevinirim
Re: yardım ederseniz sevinirim
192 krediyle mevzun olunuyor. alan yok sanırım yenı katıldığımız için ole deinldi bana.
bugune kadar alıp almadığın bütün ders Sattlerini yani geçtiğin ders lerin saatlerini Topla ve 2 ile çarp ''x'' işlemi <--- örenğin
mat 4 saat tarih 3 saat dilanlatım 4 saat topla 4+3+4= 11x2 22 kredi eder.. bu şekilde butun geçtiğind ersleri bole hesapla.
192 oluncası mevzunsun benim örneğin 102 kredim var 90 ihtıyacım var.
bugune kadar alıp almadığın bütün ders Sattlerini yani geçtiğin ders lerin saatlerini Topla ve 2 ile çarp ''x'' işlemi <--- örenğin
mat 4 saat tarih 3 saat dilanlatım 4 saat topla 4+3+4= 11x2 22 kredi eder.. bu şekilde butun geçtiğind ersleri bole hesapla.
192 oluncası mevzunsun benim örneğin 102 kredim var 90 ihtıyacım var.
herşey güzel olacak! olmalı
Mezun olup olamayacağını söylemek için dönem ve kredi bilgilerini öğrenmemiz gerekiyor...

Kanadının altına sığınacak bir kuş arayan eskimiş saçak gibiyim sensiz,
Ya da bütün balinaların kıyıya vurup intihar ettiği bir deniz...
-
ben yeni kayıt oldum ama kesın bu sene mezun olmam gerekıyor ne gerekıyosa yapıcam sadece hangı bolumu secersem daha avantajlı olur?? mesela ben genel kulturu secenlerın daha cabuk mezun oldugunu duydum.192 kredi alırsam mezun olabılecegımı ogrendım cok tesekkurler