Artık Mezun Olmak İstiyorummm!!

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
incirreceli
Çırak

Artık Mezun Olmak İstiyorummm!!

Mesaj gönderen incirreceli » 12 Eyl 2011, 10:32

Arkadaslarr eşit agırlık bolumundeyimm.. Toplam kredim 192 geçti..Alan kredim 68 , 80 olmadan mezun olamıyorumm.. Alan ders olarak sadece matematik ve geometri kaldıı.. cok zorrr geçemiyorumm.. 2. ek sınav yapılıcakmıı ? ne zaman olcakk ek sınavv yardım lütfennnn.. Unıversiteyi kazandım. 1 senemi bosuna harcamak istemiyorumm.. Artık Aöl'den mezun olmak istiyorummmm :(

Alan: Genel Kültür
Toplam Kredi: 186
Ortak Kredi: 86

OCAK 2012 MEZUN

emrahk
Onursal Üye

Re: Artık Mezun Olmak İstiyorummm!!

Mesaj gönderen emrahk » 12 Eyl 2011, 10:36

İnşallah yapılır, ama yapılacak mı soruna kesin cevap veremeyiz. Zaman gösterecek, dilekçe ve mail yağmuruna devam...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

Kullanıcı avatarı
nivli_83
Doktor

Mesaj gönderen nivli_83 » 12 Eyl 2011, 14:08

incirreceli yazdı:Arkadaslarr eşit agırlık bolumundeyimm.. Toplam kredim 192 geçti..Alan kredim 68 , 80 olmadan mezun olamıyorumm.. Alan ders olarak sadece matematik ve geometri kaldıı.. cok zorrr geçemiyorumm.. 2. ek sınav yapılıcakmıı ? ne zaman olcakk ek sınavv yardım lütfennnn.. Unıversiteyi kazandım. 1 senemi bosuna harcamak istemiyorumm.. Artık Aöl'den mezun olmak istiyorummmm :(
incir reçeli.üniversiteyi kazandım yazmışsın .pardon ama ben anlamadım.mezun olmadan ne ünversitesi kazandın :?:
herşeyi bilmen gerekmez..haddini bil yeter !!

incirreceli
Çırak

Mesaj gönderen incirreceli » 17 Eyl 2011, 22:29

nivli_83 yazdı:
incirreceli yazdı:Arkadaslarr eşit agırlık bolumundeyimm.. Toplam kredim 192 geçti..Alan kredim 68 , 80 olmadan mezun olamıyorumm.. Alan ders olarak sadece matematik ve geometri kaldıı.. cok zorrr geçemiyorumm.. 2. ek sınav yapılıcakmıı ? ne zaman olcakk ek sınavv yardım lütfennnn.. Unıversiteyi kazandım. 1 senemi bosuna harcamak istemiyorumm.. Artık Aöl'den mezun olmak istiyorummmm :(
incir reçeli.üniversiteyi kazandım yazmışsın .pardon ama ben anlamadım.mezun olmadan ne ünversitesi kazandın :?:
Acıklise mezun olmaya aday ogrenci oldugum için ygs ve lys sınavına giriş hakkım vardı girdim ve 2 yıllık kazandım ? bunda anlaşılmıcak nedir?
Alan: Genel Kültür
Toplam Kredi: 186
Ortak Kredi: 86

OCAK 2012 MEZUN

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 18 Eyl 2011, 07:53

Evet nivli_83, üniversite sınavlarına katılmak ve kazanmak için lise mezunu olmak gerekmiyor. Son sınıf öğrencisiyim diye başvuru yapabiliyorsun. Diploma her zaman dediğimiz gibi üniversite kayıtlarında gerekiyor...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

Kullanıcı avatarı
nivli_83
Doktor

Mesaj gönderen nivli_83 » 18 Eyl 2011, 13:42

emrahk yazdı:Evet nivli_83, üniversite sınavlarına katılmak ve kazanmak için lise mezunu olmak gerekmiyor. Son sınıf öğrencisiyim diye başvuru yapabiliyorsun. Diploma her zaman dediğimiz gibi üniversite kayıtlarında gerekiyor...
bunu öğrendiğim iyi oldu. haberim yoktu böyle bişeyden.peki 2 yıl okuduktan sonra artı 2 yıl daha okuyup 4 yıllık ünv bitirmiş gibi oluyomusun?
herşeyi bilmen gerekmez..haddini bil yeter !!

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 18 Eyl 2011, 16:43

2 yıllık bir yüksekokuldan 4 yıllığa geçilebiliyor mezun olununca. Dikey Geçiş Sınavı'na girip başarılı olanlar 4 yıllık fakülteye gidebiliyorlar...

Mustafa Kemal Atatürk

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön