Kafanıza göre eğlenin açık büfe
 )
)
Hayırlı Olsunscrtdfns yazdı:Arkadaşlar tüm mezun olan arkadaşlarımı kutluyorum.....)
Bu sonuca göre bende mezun olmuş bulunuyorum.Aynı zamanda baktım zorunlu dersi yoktur yazısını da gördüm.
Aktif öğrenci ve kayıt yenileme bende de çıkıyor şu aşamada.Umarım en kısa zamanda mezun yazısına çevirirler...Herkese hayırlı olsun ve mezun arkadaşlar 2.ek sınav ihtiyacı olan diğer arkadaşlarımız için mail atmaya devam etsin...

Edit: DüzeltildiYns yazdı:Tamam.Maruz görürüz
 ) O kadarınıda mazur gör
) O kadarınıda mazur gör 
Zorunlu dersin yoksa mezunsun bu kadar.. TebriklerEfisio yazdı:herkesi çok çok tebrik ediyorum, bir aksilik çıkmazsa bende mezunum.

İdealistt yazdı:Küçük bir hatırlatma Arkadaşlar Mezun olamayan arkadaşlarımız için 2. Ek Sınav baskısı yapalım mailler atalım..

Abartmak değil ek sınav için neler yaptığımızı bilmiyor olabilirsin Üniversiteyi kazanmış 2.bir ek sınava ihtiyacı olanlar var ve onlarada müjdeyi buradan veriyim %70 yapılacaknermin yazdı:İdealistt yazdı:Küçük bir hatırlatma Arkadaşlar Mezun olamayan arkadaşlarımız için 2. Ek Sınav baskısı yapalım mailler atalım..
abartmayalım
İdealistt yazdı:Abartmak değil ek sınav için neler yaptığımızı bilmiyor olabilirsin Üniversiteyi kazanmış 2.bir ek sınava ihtiyacı olanlar var ve onlarada müjdeyi buradan veriyim %70 yapılacaknermin yazdı:İdealistt yazdı:Küçük bir hatırlatma Arkadaşlar Mezun olamayan arkadaşlarımız için 2. Ek Sınav baskısı yapalım mailler atalım..
abartmayalım
 ben dilekce atıcam yarında mail yagmuruna tutalım. bunları yagmura tutmadan yapmıyorlar nede olsa
 ben dilekce atıcam yarında mail yagmuruna tutalım. bunları yagmura tutmadan yapmıyorlar nede olsa  
 [/quote]
[/quote] ben dilekce atıcam yarında mail yagmuruna tutalım. bunları yagmura tutmadan yapmıyorlar nede olsa
 ben dilekce atıcam yarında mail yagmuruna tutalım. bunları yagmura tutmadan yapmıyorlar nede olsa   [/quote]
[/quote] onu napıp yapıp vermem lazım.. iki senedir ikinci ek sınav yapılıyormus aolun gecmis sayfalarında yazıyor.. bu senede olması lazım
 onu napıp yapıp vermem lazım.. iki senedir ikinci ek sınav yapılıyormus aolun gecmis sayfalarında yazıyor.. bu senede olması lazım