LUT"F"EN YARDIM

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
man
Yardımcı Asistan

LUT"F"EN YARDIM

Mesaj gönderen man » 18 Eyl 2011, 23:58

arkadaslar ..1994..1995 imam hatip lise birde basarisiz oldum tastik name aldim 15//09/2011 de acik liseye kayit oldum
benim imam hatipde okudugum donemde lise 4 yildi yanlis hatirlamiyorsam ..acik liseye kayit olurken gorevli hoca sordum liseyi 3 yillikmi okudun diye bende evet deddim o sekil kayit yapti sonra aklima takildi bu lise 4 yillikti herhangi bir sorun cikarmi lutven yardim 3.. yil veya 4 yil ne fark ederki acik lisede herkes ayni kredi ile megzun olmuyormu...veya kayitim gecersiz felan sayilirmi lutven bilen bir arkadas cevap yazsin

emrahk
Onursal Üye

Re: LUTVEN YARDIM

Mesaj gönderen emrahk » 19 Eyl 2011, 07:47

Görevlinin 3 yıl veya 4 yıl olarak sizi kaydetmesi önemli değil, çünkü artık 3 yıllık sistem tamamen kaldırıldı ve eskiden 3 yıllık sistemde okumuş olsanızda, Açık Lise'de 4 yıllık sisteme tabi olacaksınız....
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

man
Yardımcı Asistan

Re: LUTVEN YARDIM

Mesaj gönderen man » 19 Eyl 2011, 14:11

cevap icin tsk yani ben lisede 4 yillik okuyordum ama acik ogretim lisesine 3 yil diye kayit etti...fark etmez 3 ..veya 4 yil kayit etttigi sonucta acik ogretimde herkes 4 yillik egitime tabi olacak diyorsun dogrumu

emrahk
Onursal Üye

Re: LUT"F"EN YARDIM

Mesaj gönderen emrahk » 19 Eyl 2011, 19:10

Evet bir sorun çıkmaz. 4 yıllık okuyacaksınız yine...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön