maölden aöle geçtim e.a isterken genel kültür olmuş
maölden aöle geçtim e.a isterken genel kültür olmuş
evet beyler bayanlar maölden aöle geçtim e.a lık istersen genel kültür yapmışlar ne yapıcam şimdi ? genel kültür ne ki ?
Re: maölden aöle geçtim e.a isterken genel kültür olmuş
Genel Kültür de bir alan.Sadece ortak dersler var.Mezun olmak biraz daha kolay.Ders listesi karşılaştırması için bu bağlantıyı kullanabilirsin.
http://www.aciklise.net/genel/okutulan-dersler.html
Çarşamba günü ders seçme bölümü açılır ders seçmeden önce alanını değiştirip Türkçe-Matematik yapabilirsin.
http://www.aciklise.net/genel/okutulan-dersler.html
Çarşamba günü ders seçme bölümü açılır ders seçmeden önce alanını değiştirip Türkçe-Matematik yapabilirsin.

Kanadının altına sığınacak bir kuş arayan eskimiş saçak gibiyim sensiz,
Ya da bütün balinaların kıyıya vurup intihar ettiği bir deniz...
Birçok arkadaşımız MAÖL'den AÖL'e geçiş için başvurduklarında sorun yaşamış, sen geçmişsin hayırlı olsun. Senin okulda sorun çıkardı mı, yoksa rahat mı oldu? Diğer arkadaşlarımıza bir örnek olur...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
okulla bir işim olmadı ki dilekçe verdim direk geçtim ne gibi bir sorun ?
Ankara'ya mı yolladın dilekçeni?
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
evet ankaradayım zaten
Neyse bu AÖL şaşırmış, bir derler bize yollayın, bir derler artık bize değil okullara dilekçe verin diye... 

Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk