alttan alinan dersler ve staj hakkinda.

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
sek_onder

alttan alinan dersler ve staj hakkinda.

Mesaj gönderen sek_onder » 19 Eyl 2011, 14:41

Merhabalar mesleki acikogretim lisesi son sinif ogrencisiyim. Bu yil stajim var. Fakat alttan yuYuze alan derslerimden 5 dersim var. Hocalarim ya staj yada dersleri secmem gerektigini soyledi. Herkes farkli bisey soyluyor. Ben ikisinide alip okulu bitirmek istiyorum. Birde alttan deralere girmeye gerek varmi sadece sinavlara girmem yeterli defilmi?
Tesekkurler

emrahk
Onursal Üye

Re: alttan alinan dersler ve staj hakkinda.

Mesaj gönderen emrahk » 19 Eyl 2011, 19:13

sek_onder yazdı:Merhabalar mesleki acikogretim lisesi son sinif ogrencisiyim. Bu yil stajim var. Fakat alttan yuYuze alan derslerimden 5 dersim var. Hocalarim ya staj yada dersleri secmem gerektigini soyledi. Herkes farkli bisey soyluyor. Ben ikisinide alip okulu bitirmek istiyorum. Birde alttan deralere girmeye gerek varmi sadece sinavlara girmem yeterli defilmi?
Tesekkurler
Ya staj ya da alttan kalan dersleri seçmelisin ne demek? Staj okulda yapılmadığı için senin haftasonları o kalan dersleri vermeye zamanın olur. Böyle saçma iş mi olur. Sen söyle mecburlar sana o dersleri okutmaya. Birde sadece sınavlara girmek olmuyor, meslek dersleri devam mecburiyeti olduğu için okula gidilip alınmalı...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

sek_onder

Re: alttan alinan dersler ve staj hakkinda.

Mesaj gönderen sek_onder » 20 Eyl 2011, 06:45

Bende anlam vermis degilim.alttan 1 dersi olan arkadaslarimin dahi okulu bu yuzden uzuyor. Biraz usteleyince yonetmelik degisti deniliyor bunun asli varmi? Sirf bu yuzden okulumun uzamasini istemiyorum. Hem alttan derslerimi verip hemde staja gidebilirim ama buna izin verilmiyor. Sizlerdede bu duum varmi? Cevaplar icin tesekkurler

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön