Arkadaslar Alan Kredim 68. Zorunlu ve ortak dersim kalmadı. Muaf derslerimde Sadece Matematik ve Geometri var. Bu dersleri geçebileceğimi düşünmüyorumm.. Başka bi alternatif yolu warmıdır ?
Sitede şöyle bi yorum okudum ve çok ümitlendim..
"80 krediyi tamamlamak için muaf olduğun derslerin bir kısmını yada tamamını vermek zorundasın.O dersleri veremem diyorsan da Genel Kültür seçebilirsin.Kredin düşmezse 1 dönemde mezun olabilirsin."
Alan Kredimi 80e Tamamlıyamıyorum ? Acil Yardım.
-
- Çırak
Alan Kredimi 80e Tamamlıyamıyorum ? Acil Yardım.
Alan: Genel Kültür
Toplam Kredi: 186
Ortak Kredi: 86
OCAK 2012 MEZUN
OCAK 2012 MEZUN
Re: Alan Kredimi 80e Tamamlıyamıyorum ? Acil Yardım.
Mesajı ben yazdım.Ama alan kredisi 33 olan birine yazdım.Sen işin sonuna gelmişsin 12 kredin kalmış.Bence derslere çalışıp geçmeye, mezuniyetini ve diplomanı alanlı olarak almaya bak.Bu benim tavsiyem.
Nasıl olacağını soruyorsan genel kültürde alan kredi toplama zorunluluğu yok.192 kredi 8 dönem ve zorunlu derslerde ders bırakmadığında mezunsun.Kayıt yenilemeden sonra alan değiştirebilirsin.
Senin veremediğin dersler genel kültürün ortak derslerinde ise muaf olma yoluna gidebilirsin.Dil ve Anlatım dışında...
Nasıl olacağını soruyorsan genel kültürde alan kredi toplama zorunluluğu yok.192 kredi 8 dönem ve zorunlu derslerde ders bırakmadığında mezunsun.Kayıt yenilemeden sonra alan değiştirebilirsin.
Senin veremediğin dersler genel kültürün ortak derslerinde ise muaf olma yoluna gidebilirsin.Dil ve Anlatım dışında...

Kanadının altına sığınacak bir kuş arayan eskimiş saçak gibiyim sensiz,
Ya da bütün balinaların kıyıya vurup intihar ettiği bir deniz...
-
- Çırak
Yns yazdı:Mesajı ben yazdım.Ama alan kredisi 33 olan birine yazdım.Sen işin sonuna gelmişsin 12 kredin kalmış.Bence derslere çalışıp geçmeye, mezuniyetini ve diplomanı alanlı olarak almaya bak.Bu benim tavsiyem.
Hayır ben zaten eşitagırlık bolumundeyimm :s Alan dersi olarak sadece mat ve geo kaldı. ama bunlardan geçemiceğimi düşünüyorumm..

bugun halk eğitimdeki görevliye sordum.. secmeli derslerden secsen bile toplam kredin 192yi geçtiği zaman alan kredinede ekleme yapılıcak dedi..
Emin olamadım Ankarayı aradım öyle birşey yok sadece muaf bile olsan alan derslerinle alan kredini tamamlıyabilrsin dedi..

OCAK 2012 MEZUN
OCAK 2012 MEZUN
canımmmmm mezun olman için tek bir yol var oda mat veya geo derslerinden geçmek. biliyorum zor ama bir ders seçip sadece o derslere çalışsan geçersin diye düşünüyorum.
Halk Eğitimdeki eleman iyi sallamış gerçi çok anormal bir durum da değil atıp tutmaları da.
Ben de sana derslerine bir şekilde çalışıp Türkçe Matematik alanını bitirmeni öneririm...
Ben de sana derslerine bir şekilde çalışıp Türkçe Matematik alanını bitirmeni öneririm...

Kanadının altına sığınacak bir kuş arayan eskimiş saçak gibiyim sensiz,
Ya da bütün balinaların kıyıya vurup intihar ettiği bir deniz...
-
- Çırak
Bana dediği aynen şu ;
Toplam kredim 186ysa , seçmeli derslerden seç, 192 krediyi geçtiğin taktirde alan kredinde doğal olarak yükselir..
Zaten Zorunlu ve ortak dersim Yok. Mat ve geometridende muafım.. Seçmek zorunda değilimdir diye düşündüm.. Sevindimm
Toplam kredim 186ysa , seçmeli derslerden seç, 192 krediyi geçtiğin taktirde alan kredinde doğal olarak yükselir..
Zaten Zorunlu ve ortak dersim Yok. Mat ve geometridende muafım.. Seçmek zorunda değilimdir diye düşündüm.. Sevindimm

OCAK 2012 MEZUN
OCAK 2012 MEZUN