ders seçme acil

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
alpkurt1650
Uzman

ders seçme acil

Mesaj gönderen alpkurt1650 » 19 Eyl 2011, 22:38

arkadaşlar ben yeni kayıt yaptırdım 1 ay önce öğrencilik durumunda yeni kayıt öğrencisi yazıyor ve şuan baktığımda ders seçme gibi bölüm yok ve ben 2011 2012 1. döneminde sınavlara girebilirmiyim vede ders seçme işlemleri sınavdan en geç kaç gün önce yapılır yardımcı olursanız sevinirim teşekürler

Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye

Re: ders seçme acil

Mesaj gönderen kripton » 20 Eyl 2011, 03:25

Yeni kayıt olanların, sistemde aktif öğrenci olarak gözükmesi için biraz beklemesi gerekiyor. Bu da ekim kasım gibi olur tahminen. Yine de arada kontrol et ve aktif hale geldikten sonra ders seçim ekranın açılır ve ders seçersin. İlk kayıttan sonra biraz bekletiyorlar ve bu gerçekten can sıkıcı oluyor. İlk kayıt olduğumde nasıl büyük bir heyecan ve sabırsızlıkla beklemiştim ben de :wink: Tabiki ocak sınavına girebilirsin. Merak etme yeteri kadar çalışma zamanın olur. İnşallah biran önce aktif olur derslerini seçersin.

Bir de sana şunu söylemek isitiyorum:

Aslında kitapları halk eğitim, ders seçip de o derslerin çıktısı ile gidince veriyor. Yalnız bizim burada ben halkeğitim e gittiğimde kitap odasından ders seçmeden de istediğim kitabı alıp erken çalışmaya başlayabiliyorum. ( hangi dersleri seçeceğini biliyorsun az çok ) Mesela sen liseye sıfırdan başlıyorsan göreceğin dersler belli.

Matematik-1
geometri-1
kimya-1
fizik-1
türk edebiyatı-1
dil anlatım-1
din kültürü-1
sağlık bilgisi-1
biyoloji-1
ingilizce-1 felan...

Şimdi sen erkenden çalışmaya başlamak istiyorsan ve kitapları benim gibi erken alma şansın varsa oradaki görevliye sorup bu kitaplardan birkaçını bile alsan zamandan kazanırsın. ( bizim burada kitap odasında görevli de yok ben gidiyorum ve kendim raflardan seçip alıyorum çalışacağım kitapları ) Başarılar
Resim

alpkurt1650
Uzman

Mesaj gönderen alpkurt1650 » 20 Eyl 2011, 07:34

arkadaşlar ders seçme işlemi sınavdan en geç kaç gün önce yapılıyor ve ben tasdikname ile açıköğretime yazıldım 10. sınıfın sonunda yazıldım açıköğretimde 9. sınıfın derslerinden mi başlayacam

Kullanıcı avatarı
Yağmur damlaları
Onursal Üye

Mesaj gönderen Yağmur damlaları » 20 Eyl 2011, 08:58

Ekim'de veya Kasım'da aktif olduktan sonra ders seçebileceksiniz.Sınava kadar bir buçuk iki ay çalışmasüreniz olacak.Tasdikname hakkında bilgim yok.
Unutma!Yalnız başına beni yıkabilen tek kişi sensin.

Anneliğin mukaddesliği gece yarısı uyandığı uykudadır.

Deliyi adam edemeyiz ama adamı deli ederiz!

Dost acı söyleyen değil,acıyı tatlı dille söyleyebilendir!

Ya insana gül ver yada gülüver.

Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye

Mesaj gönderen kripton » 20 Eyl 2011, 11:26

alpkurt ben yazdığım mesajı sıfırdan başlayacak birine göre yazmıştım. Sen 9. sınıfı okumuşsun. Buna göre 1. ve 2. dönem i otomatik atlıyacaksın. 10. sınıfın da sonunda ayrıldım diyorsun. Muhtemelen 3. ve 4. dönemleri de atlamışsındır. Yani sen ya 4. dönem ya da 5. dönemden başlarsın büyük ihtimalle. Geçtiğin dersleri tekrar görmeyeceksin merak etme.
Resim

alpkurt1650
Uzman

Mesaj gönderen alpkurt1650 » 20 Eyl 2011, 14:22

ilgilendiğiniz için teşekürler

Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye

Mesaj gönderen kripton » 21 Eyl 2011, 11:18

Aklına takılan soru olursa bilen arkadaşlar yardımcı olacaktır. Başarılar