Diploma

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
oTanky

Diploma

Mesaj gönderen oTanky » 22 Eyl 2011, 01:24

Ben Açık Öğretim Meslek Lisesi Bilgisayar Bölümü'nde okuyorum. 2 gün önce ehliyet'e başvurdum ve oradan diplomamı istediler, içimden lise diploması olamaz dedim ve tam ilköğretim diplomamı (aslı) arayacaktımki onuda Açık Öğretim Lisesine yeni kayıt yaptırdığım zaman verdiğimi hatırladım. 1'de Açık Öğretim Büroları kapandı ve okullara taşındı. Nasıl Hallderim ?

emrahk
Onursal Üye

Re: Diploma

Mesaj gönderen emrahk » 22 Eyl 2011, 06:19

Sürücü kursunda diploma neden isterler ki sen hala okuyorsun. Öğrenci belgesi alıp götürmen kafi...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

oTanky

Mesaj gönderen oTanky » 22 Eyl 2011, 10:57

Sağlık Rapor'unu vermeye gittim, dedim diploma miploma yok bende arkadaş, Diplomamı (aslı) AOL Merkezine Yeni Kayıt yaptırırken verdim, o da zaten İlköğretim Diplomamdı dedim, "Hmm o zaman Öğrenci Belgesi'nin Kopyası'da olur." dedi. Yan yan, yarım yamalak bilgiler verip ayar etti hatun beni.

maide
Çırak

Mesaj gönderen maide » 22 Eyl 2011, 12:50

öğrenci belgesi yetiyor ehliyet için bence o surucu kursuna yeni eleman alsınlar :)

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön